Kausikortit edullisemmin vuoden loppuun saakka!

Joulukuun 1. päivänä käynnistynyt kausikorttimyynti on ollut koko joulukuun ajan vauhdikasta ja kortteja on vajaassa kuukaudessa myyty noin 600 kappaletta – lämmin kiitos jokaiselle kortin jo lunastaneelle!

Mikäli et vielä ole varmistanut paikkaasi kaudelle 2021, niin ei hätää. Vaikka Joensuun Mailan toimisto ei palvele välipäivinä, voit jättää kausikorttitilauksesi sähköpostitse vastaamalla tähän viestiin. Huomioithan, että viime kauden paikkojen etuosto-oikeus päättyy 31.12. Samalla myös kausikorttien hinnat muuttuvat.

Kortin uusiminen sähköpostitse 28.-31.12.2020

Voit uusia korttisi sähköpostitse osoitteen kausikortti@joensuunmaila.fi kautta (muista ilmoittaa sähköpostissa nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite ja kausikorttipaikka). Kauden 2021 kausikortti päivitetään samalle kortille, joka sinulla on. Jos korttisi on kateissa, niin tilaamme tilalle uuden.

Huomioithan, että kausikorttien hinnat muuttuvat vuodenvaihteen jälkeen. Aikavälillä 28.-31.12. tulleet sähköpostitilaukset käsitellään heti vuoden 2021 alussa. Tällä aikavälillä vastaanotetut tilaukset oikeuttavat edullisempaan kausikorttihintaan.

Kausikorttien hinnat 31.12.2020 saakka:

  • A-Katsomo: 199€
  • B, C & D- katsomo: 149€
  • Aurinkokatsomo: 99€


​​​​​​​Kausikorttien hinnat 1.1.2021 alkaen:

  • A-Katsomo: 219€
  • B, C & D- katsomo: 159€
  • Aurinkokatsomo: 99€

Mikäli sinulla on vielä käyttämättömiä kulttuuri- ja liikuntaseteleitä vuodelle 2020, niin ilmoitathan tästä sähköpostiviestisi yhteydessä.

UUSI KAUSIKORTTIASIAKAS?

Uutena asiakkaana voit ostaa kausikortin Ticketmaster Pro -palvelun kautta milloin tahansa. Palvelussa pääset valitsemaan haluamasi paikan ja myös maksamaan ostoksen saman tien. Maksuvaihtoehtoja on useita. Uutena kausikorttilaisena sinun tulee rekisteröityä TmPro -järjestelmään, minkä jälkeen pystyt jatkamaan tilaustasi. TmProssa ei siis toimi samat tunnukset, kuin Ticketmasterin omassa verkkokaupassa.