Joosua Rättö jatkaa JoMassa – ”Päätös oli helppo tehdä”

Joensuun Maila ja lyöjäjokeri Joosua Rättö solmivat 1+1-vuotisen jatkosopimuksen.

Joensuun Mailaan syksyllä 2023 siirtynyt lyöjäjokeri Joosua Rättö jatkaa JoMa-paidassa kaudella 2025. Tuore sopimus sisältää option kaudesta 2026. 23-vuotias mies on mielissään jatkosta Joensuussa.

– Hyvät fiilikset on, kun saimme homman päätökseen. Olen tykännyt olla täällä ihan alusta asti ja on todella kiva jatkaa hommia JoMassa. Päätös Joensuussa jatkamisesta oli helppo tehdä, kommentoi Rättö.

Ykköspesiksen lyöjäkuninkuuden kaudella 2023 voittanut Rättö on noussut vakuuttavasti pääsarjaan takomaan juoksuja. Juhannustauolle siirryttäessä mies löytyy lyöjätilaston kärkipaikalta lyötyään 15 ottelussa 3+42=45 juoksua.

– Henkilökohtaisella tasolla pitää olla tyytyväinen alkukauteen. Tulosta on tullut kohtuullisesti, mutta koen kyllä, että on tässä vielä paljon parannettavaakin oman pelin osalta.
Super-JoMa Oy:n hallituksen puheenjohtaja Joni Nousiainen on mielissään Rätön jatkosopimuksesta.

– Oli alun perin selvää, että haluamme Joosuan olevan osa joensuulaista pesäpalloa pidempään, kuin yhden kauden. Hän on osoittanut kuuluvansa lajimme ehdottomaan kärkeen ja olemme erityisen iloisia siitä millainen uusi tuleminen Superpesikseen ja Joensuuhun on tällä kaudella ollut, kommentoi Nousiainen.

– Samalla meillä on vahva luotto siihen, että hän tulee vakiinnuttamaan paikkansa oman roolinsa huippuna ja mikä hienointa, se jatkuu JoMassa. Tämän sopimuksen myötä meillä on laadukas ruutupaitakaksikko myös ensi vuodelle mahdollistamassa menestystä.

Joensuun Maila palaa juhannustauolta pelikentille torstaina 27. kesäkuuta. Tuolloin Bolt Stadionilla päästään nauttimaan kärkikamppailun huumasta, kun vieraaksi saapuu Kempeleen Kiri. Kello 18.00 alkavan kamppailun ennakkoliput ovat myynnissä Ticketmasterin verkkokaupassa ja Joensuun Mailan pop up -myymässä kauppakeskus Metropolissa.

Katso video!

AJankohtaista

JoMan baseball-takki nyt verkkokaupasta!

Toimi nopeasti ja hanki huipputyylikäs baseball-takki hintaan 159€.

Lue lisää