JoMa tyly isäntä Kerubi Stadionilla – ”Todella hyvä henki ja ilme”

Joensuun Maila nurjersi Sotkamon Jymyn lukemin 2-0 (2-0, 5-0).
​​​​​​​

Joensuun Maila jatkoi harjoituskauden voitokkaita otteitaan lauantaina Kerubi Stadionilla, kun Sotkamon Jymy kaatui selvin numeroin.

Ottelun avausjaksolla joensuulaiset onnistuivat tylsyttämään Jymyn kärjen tehokkaasti, eikä vierailija onnistunut saamaan kolmostilannetta päälle kuin vasta viimeisessä vuoroparissa.

JoMa puolestaan rakenteli tilanteita tehokkaammin ja onnistui kahteen kertaan toisessa vuoroparissa, kun Henri Litmanen ja Aleksi Rautiainen sivalsivat 2-0-lukemat tulostaululle. Nämä lukemat jäivät samalla jakson loppulukemiksi.

– Meillä oli todella hyvä henki ja ilme. Jos tämä peli oli harjoitusmatsin nimikkeellä, niin koen, että oltiin hyvin lähellä sarjapisteistä pelaamista, kommentoi Joensuun Mailan Antti Hartikainen.

Sama kaava jatkui ottelun toisella jaksolla. Joensuun Mailan rautainen ulkopeli toimi loistavasti ja sisäpeliin joensuulaiset löysivät lisää virtaa tauon aikana.

– Tänään onnistuimme hyvin kaaripelaamisessa. Sitä halusimme terävöittää tälle päivällä, kun torstaina Kiteellä olimme hieman tuppisuita, naureskeli ”Härmä”.

Toisen jakson sisäpelionnistumisista lyötyjen juoksujen muodossa vastasivat Hartikainen kahteen kertaan ja Litmanen, Rautiainen sekä Topi Hurskainen kertaalleen.

Lautasen äärellä vakuuttavasti pelannut Ville Väliaho onnistui sekoittamaan Jymyn sisäpeliä, eikä vierasjoukkue onnistunut lyömään yhtään juoksua ottelussa.

– Kaiken kaikkiaan ehjä suoritus joukkueelta sisä- ja ulkopelissä. Helppoja virheitä ei tullut ja monipuolisella sisäpelillä saimme juoksut aikaan, päätti Hartikainen.

Katso kuvakooste ottelusta!