JoMa kohtaa Jymyn 15.5. – Kerubi Stadionille rajoitetusti 500 katsojaa

Kerubi Stadionin ovet aukeavat harjoitusotteluissa JoMan yhteistyökumppaneille ja kausikorttilaisille.

Joensuun Maila valmistautuu miesten Superpesis-kauteen pelaamalla lauantaina 15. toukokuuta harjoitusottelun Sotkamon Jymyä vastaan. Superpesis-kausi starttaa kesäkuun alussa ja Jymy-peli on JoMan ainoa kotikentällä pelattava harjoitusottelu.

Pohjois-Karjalassa on tällä hetkellä voimassa 50 hengen rajoitus yleisötapahtumissa. Kerubi Stadionille rakennetaan kymmenen 50 hengen itsenäistä katsomolohkoa, joten kaikkinensa ottelua mahtuu seuraamaan 500 henkeä.

– Terveysturvallisuus on ykkösjuttu. Sanomattakin on selvää, että noudatamme järjestelyissä erittäin tarkasti rajoituksia, ohjeita ja suosituksia, sanoo Joensuun Mailan toimitusjohtaja Matti Lindholm.

Jokaisessa katsomolohkossa on oma sisäänkäynti, omat WC:t ja omat kevyet kioskit.

Otteluun ei myydä pääsylippuja, vaan 500 paikkaa täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä Joensuun Mailan yhteistyökumppaneilla ja kausikorttilaisilla.

Ilmoittautuminen tapahtuu kumppaneille ja kausikorttilaisille sähköpostitse toimitettavan linkin kautta maanantaina 10.5.2021 kello 12.00 alkaen. Ilmoittautumisaika päättyy torstaina 14.5.2021 kello 12.00.

Ohjeet ja ilmoittautumislinkki toimitetaan yhteistyökumppaneille ja kausikorttilaisille sähköpostitse maanantaina kello 12. Jos et jostain syystä saa linkkiä, otathan yhteyttä JoMan toimistoon maanantaina: 0400 167 733 ja toimisto@joensuunmaila.fi.

– Olemme todella iloisia, että tautitilanne on parantunut ja voimme tarjota pesistä paikan päällä edes 500 katsojalle, Lindholm sanoo.

– Samaan aikaan tiedostamme, että olemme myyneet jo yli 900 kausikorttia, eli valitettavasti kaikki eivät välttämättä mahdu stadionille. Toivomme ja uskomme yhteistyökumppaniemme ja kausikorttilaistemme ymmärtävän tilanteen haastavuuden.

Lohkojako kerubi stadionilla 15.5.