JoMa-kapteeni Konsta Kettuselle kaksivuotinen jatkosopimus!

Joensuun Maila ja Konsta Kettunen ovat solmineet jatkosopimuksen, joka ulottuu syksyyn 2026.

Joensuun Mailaa koko uransa edustanut ja Joensuussa pesäpallo-oppinsa saanut Konsta Kettunen, 25, jatkaa uraansa kotikaupungin väreissä kaksivuotisella sopimuksella.

– Hyvät mietteet jatkosopimuksesta. Aloimme hieromaan jatkosopimusta viime syksynä. Vaihtoehtoja oli paljon, mutta loppujen lopuksi oli helppo päätös jatkaa Joensuussa siviilielämän ja organisaation menestysmahdollisuuksien myötä, Kettunen kommentoi.

Kettunen nousi Superpesis-miehistöön kaudella 2016 ja mies on edustanut kasvattajaseuraansa kahdeksalla kaudella. Runkosarjaotteluita tuulennopea kärkietenijä on pelannut 202 kappaletta ja pudotuspeliotteluita 59 kappaletta.

– On täällä yllättävän pitkä matka jo taivallettu. Päällimmäisenä on kiitollisuus, että olen saanut olla osa tätä organisaatiota ja samalla nähdä kasvun mestaruusjoukkueeksi. Olen saanut kokea JoMassa hienoja onnistumisen hetkiä, mutta myös epäonnistumisen tunteita tappioiden myötä, ”Kettu” jatkoi.

Kettunen toimi kaudella 2024 ensimmäistä kertaa Joensuun Mailan kapteenina. Mies näkee tärkeänä, että JoMan junioreista nousee pelimiehiä edustusmiehistöön.

– Joukkueessa on tullut mestaruusvuosien jälkeen sukupolvenvaihdosta ja vaihtuvuutta. On ollut hienoa nähdä, että joukkueeseen nousee seuran omia junioreita mukaan.

Kettunen on voittanut JoMassa kaksi Suomen mestaruutta ja kolme SM-pronssia. Kausilla 2023 ja 2024 Kettunen valittiin miesten Itä-Länsi-otteluun.

– Itselläni on ainut tavoite antaa joukkueelle mahdollisimman kova oma panos, että voimme nostaa ”pojan” ilmaan syksyllä, Kettunen päätti.

Super-JoMa Oy:n hallituksen puheenjohtaja Joni Nousiainen on tyytyväinen, että monipuolinen peluri jatkaa JoMa-paidassa kaksi seuraavaa kautta.

– Kettunen on noussut viime vuosina sarjan ja oman roolinsa kärkipelaajiin. Isoista kehitysaskeleista huolimatta uskomme siihen, että "Ketun" koneessa on vielä mittaamatonta potentiaalia, mikä ulosmitataan tulevina vuosina.

– Hänen ominaisuutensa pelaajana antaa meille paljon mahdollisuuksia niin sisä- kuin ulkopelissä ja uskon, että tulemme näkemään nälkäisen pelurin päättyneen kauden lopun haasteiden jälkeen, Nousiainen päätti.

"aika hyvin meillä on mennyt"

ajankohtaista

#5 JNS MLA -podcast – vieraana Konsta Kettunen

JNS MLA -podcastin viidennessä jaksossa vieraaksi saadaan JoMa-kasvatti Konsta Kettunen!

Lue lisää