Joensuun Maila kohtaa KiPan ja KPL:n viikonloppuna – Katso matsit Ruudusta!

Molemmat harjoitusottelut pelataan Joensuu Areenassa ilman yleisöä.

Perinteisesti tässä kohtaa vuotta Joensuu Areenassa on totuttu seuraamaan tammikuun tasonmittaus -harjoitusottelua Joensuun Mailan ja Kiteen Pallon välillä.

Tämäkään vuosi ei tee poikkeusta itse ottelun suhteen, mutta tällä kertaa suosittua tammikuista pesätapahtumaa ei pääse seuraamaan paikan päällä vallitsevan koronavirusepidemian vuoksi. Pelit toteutetaan tarkasti koronaohjeita ja hygieniasuosituksia noudattaen. Joukkueilla on reilusti pukukoppitilaa, vastustajat eivät kohtaa toisiaan kuin kentällä ja koko Joensuu Areena on suljettu otteluiden ajaksi muulta toiminnalta.

Paikallismatsin lisäksi JoMa pelaa toisen harjoitusottelun sunnuntaina, kun viime syksyn hopeamitalisti Kouvolan Pallonlyöjät saapuu vieraaksi.

Joensuun Maila välittää molemmat harjoitusmatsit Ruutu Urheilun kautta selostettuina lähetyksinä, jotta kannattajat pääsevät pesisfiilikseen kotisohvilta käsin!

Yhteistyökumppanimme Sanomalehti Karjalainen välittää ottelut myös suorina lähetyksinä tilaajilleen verkkosivujensa kautta.

  • Joensuun Maila – Kiteen Pallo perjantaina 15.1. klo 18.00 Ruutu Urheilu / Sanomalehti Karjalainen
  • Joensuun Maila – Kouvolan Pallonlyöjät sunnuntaina 17.1. klo 15.45 Ruutu Urheilu / Sanomalehti Karjalainen