Elmeri Lonkainen jatkaa Joensuun Mailassa – ”Tavoitteena on vakiinnuttaa oma pelipaikka Superpesis-joukkueen rosterissa”

Tuore pelaajasopimus on 2+1-vuotinen. ​​​​​​​

Joensuun Maila on solminut syksyyn 2026 ulottuvan pelaajasopimuksen Elmeri Lonkaisen, 18, kanssa. Sopimus sisältää option kaudesta 2027.

Joensuun Mailan junioriputkesta kohti miesten edustusjoukkuetta ponnistava Lonkainen on tyytyväinen jatkoon kasvattajaseuran riveissä.

– On mahtava fiilis päästä jatkamaan JoMa-polkua kasvattajaseuran väreissä tulevaisuudessakin. Tulevina vuosina tavoitteena on vakiinnuttaa oma pelipaikka Superpesis-joukkueen rosterissa, kommentoi Lonkainen.

Edustusjoukkueen ringissä mukana ollut nuori mies on pelannut yhteensä neljä ottelua Superpesistä kausilla 2023 ja 2024. Päättyneellä kaudella Lonkainen pelasi JoMa Akatemian riveissä miesten Ykköspesistä sekä poikien Superpesistä.

Super-JoMa Oy:n hallituksen puheenjohtaja Joni Nousiainen näkee Lonkaisessa tunnollisen tekijän, jolla tavoitteet ovat selkeät.

– Elmerin tekemä tunnollinen työ on nostanut hänet uransa seuraavalle portaalle. Nouseminen superpesiksen pelaavaan kokoonpanoon vaatii edelleen järkevää ja kärsivällistä jokapäiväistä työtä ja on hieno asia, että pääsemme tekemään sitä yhdessä seuraavat vuodet. Annetaan rauha tuolle työlle ja nautitaan lopputuloksista, kommentoi Nousiainen.

ajankohtaista

Markku Hylkilä Joensuun Mailan pelinjohtajaksi – ”Meillä tulee olemaan fyysisyyttä, pelitaitoa ja varmuutta”

Joensuun Maila ja Markku Hylkilä allekirjoittivat 1+1-vuotisen pelinjohtajasopimuksen.

Lue lisää