Bolt.Works on Joensuun Mailan uusi pääyhteistyökumppani

Boltin aluepäällikkö Anne-Paula Mähönen ja JoMan toimitusjohtaja Matti Lindholm.

Etsitkö töitä tai tekijää?

Joensuun Mailan kumppaniverkosto vahvistuu uudella pääyhteistyökumppanilla: Bolt.Works liittyy Meijän JoMan matkaan yksivuotisella pääyhteistyösopimuksella.

– Bolt on vahva valtakunnallinen toimija, jolla on jo tukeva jalansija Joensuussakin. Toivotamme heidän erittäin lämpimästi mukaan JoMan matkaan, Joensuun Mailan toimitusjohtaja Matti Lindholm iloitsee.

Boltin keltamustat värit koristavat näkyvästi muun muassa Kerubi Stadionin tulostaulua ja näkyvät myös muun muassa stadionin LED-pinnoilla. Bolt yhdistää työt ja tekijät uudella tavalla: sekä työntekijät että työn tilaajat voivat arvioida ja suositella toisiaan. Hyville tekijöille maksetaan bonusta ja asiakkaat saavat parempia työntekijöitä.

– Mahtavaa päästä tekemään yhteistyötä JoMan kanssa! Pesis ei ole minulle lajina tuttu, mutta olen innoissani mukana myös oppimassa lajin saloja, kommentoi puolestaan Bolt.Works Oy:n Joensuun aluepäällikkö Anne-Paula Mähönen.

Bolt.Works Oy on työvoimavuokraukseen ja rekrytointeihin keskittynyt teknologiayhtiö. Bolt työllistää rakennusalan, teollisuuden, logistiikan, kiinteistöhuollon ja HoReCan ammattilaisia.

Yhtiö laajensi Joensuuhun kesällä 2020 ja sillä on toimistot jo 19 kaupungissa ympäri Suomen. Boltilla on jo yli 7500 rekisteröitynyttä asiakasta ja yli 50 000 työntekijää, mikä tekee siitä henkilöstövuokrausalan viime vuosien ylivoimaisesti kovimman kasvajan.

– Joensuussa starttimme on ollut vauhdikas. Ensimmäisen vuoden aikana pääsimme jo rikkomaan 100 työntekijän rajan maaliskuussa. Yhteistyövuodelta odotan mukavia kohtaamisia kentänlaidalla sekä uusia tuttavuuksia yhteistyökuvioiden parista. Nähdään peleissä, Boltin Mähönen sanoo.