Avausviikonlopun ohjelma uusiksi - pelit pelataan ilman yleisöä

Joensuun Mailan ja Kiteen Pallon välinen loppiaisen harjoitusottelu on peruttu.

Joensuu Areenalla pelataan tammikuun ensimmäisellä viikolla viiden ottelun sijaan neljä peliä, kun JoMan ja Kiteen Pallon välinen harjoitusottelu on peruttu Kiteen joukkueessa ilmenneen koronatartunnan vuoksi.

JoMan ja KiPan piti kohdata loppiaisena jo perinteiseksi muodostuneessa talvikauden ensimmäisessä harjoitusottelussa.

Otteluun lipun ostaneet voivat palauttaa lipun Ticketmasterin kanavia pitkin tai vaihtaa liput mihin tahansa muuhun JoMan harjoitusotteluun Joensuun Mailan toimistolla.

Viikonlopun neljä muuta harjoitusottelua pysyvät ennallaan: JoMa kohtaa lauantaina ja sunnuntaina Hyvinkään Tahkon, ja JoMa Naiset emännöi Jyväskylän Kirittäriä perjantaina ja lauantaina.

Itä-Suomen Aluehallintoviraston tuoreimpien rajoituspäätösten (30.12.) myötä kaikki viikonlopun harjoitusottelut pelataan Joensuu Areenalla ilman yleisöä. Aluehallintovirasto kielsi toimialueellaan kaikki sisä- ja ulkotiloissa järjestettävät yleisötilaisuudet 20.1.2022 saakka.

– Tyhjälle katsomolle pelaaminen on harmillinen juttu joukkueille, kausikorttilaisille ja muille katsojille, mutta tilanne on mikä on, kommentoi Joensuun Mailan toimitusjohtaja Matti Lindholm.

– Ymmärrämme Avin päätöksen ja toivomme tilanteen rauhoittuvan helmikuun HalliSM-peleihin mennessä, jotta silloin saisimme myös katsojia lehtereille.

Sanomalehti Karjalainen lähettää kaikki neljä harjoitusottelua tilaajilleen suorina lähetyksinä. Tutustumistarjouksena viikonlopun neljä ottelua hintaan 5,90€!

Harjoitusottelut Joensuu Areenalla 7.-9.1.2022

Pe 7.1. klo 17.30 JoMa Naiset – Jyväskylän Kirittäret
La 8.1. klo 12.30 JoMa Naiset – Jyväskylän Kirittäret
La 8.1. klo 19.00 Joensuun Maila – Hyvinkään Tahko
Su 9.1. klo 14.00 Joensuun Maila – Hyvinkään Tahko

Ottelut pelataan ilman yleisöä.

Sanomalehti Karjalainen lähettää kaikki ottelut suorina lähetyksinä.