Yleisörajoitusten vaikutukset JoMan kotiotteluihin – Kerubi Stadionin tunnelmaan 2100 paikkaa!

Koronaepidemian vaikutukset näkyvät Joensuun Mailan kotiotteluissa kaudella 2020.

Miesten superpesiskausi 2020 käynnistyy Joensuun Mailan osalta 2. heinäkuuta kotiottelulla Imatran Pallo-Veikkoja vastaan. Koronaepidemian aiheuttamat yleisörajoitukset tuleva näkymään heinäkuun kotiotteluissa ja siksi olemme koonneet kattavan ohjeistuksen asiakkaillemme tämän uutisen yhteyteen.

500 hengen katsomolohkot

Kerubi Stadion on jaettu kolmeen lohkoon, jossa jokaisessa on 500 paikkaa. Tämän lisäksi käytössämme on aurinkokatsomot omina 300 hengen lohkoinaan. Näin ollen jokaiseen heinäkuun kotiotteluun pystymme ottamaan enintään 2100 henkeä. Jokaiselle katsomonlohkolle on osoitettu omat WC-tilat ja kioskipisteet stadionin takaa. Tulemme aidoittamaan kulkureitit katsomolohkoihin. Ottelutapahtumassa palvelee ammattitaitoinen järjestyksenvalvontahenkilökunta opastamassa tarvittaessa.

Suurenna kuvaa klikkaamalla tästä!

Suurenna kuvaa klikkaamalla tästä!

Istumapaikat

Ohjeistusten mukaisesti katsomoissa täytyy noudattaa turvavälejä. Tämä tarkoittaa sitä, että katsomolohkoihin myydään numeroimattomia lippuja ja paikkansa saa valita lipun osoittamasta lohkosta vapaasti.

Kausikortit

Joensuun Mailalla on 970 kausikortin omistajaa, jotka kaikki pääsevät kortillaan kotiotteluihin. Kausikorttilaiset voivat istua omilla paikoillaan, mutta toivomme jokaista huomioimaan turvavälit kanssakatsojiin. Kausikorttilainen saa istua myös muulla, kuin omalla paikallaan, kunhan on omassa katsomolohkossaan.

Irtoliput

Irtoliput tulevat myyntiin maanantaina 29.6.2020 Ticketmasterin verkkokauppaan ja Joensuun Mailan toimistolle. Irtolippuja tulee varmuudella myyntiin jokaiseen katsomolohkoon ja aurinkokatsomoihin. Suosittelemme lipun hankkimista ennakkoon verkkokaupasta tai toimistolta..

Irtolippujen hinnat:

Pääkatsomo (Kerubi Stadionin katsomolohkot): 15€

Aurinkokatsomo: 10€

Pyörätuolipaikka: 10€ + avustaja ilmaiseksi

Muuta huomioitavaa

Mikäli rajoitukset muuttuvat, niin reagoimme tilanteeseen välittömästi. Poikkeuksellinen aika vaatii meiltä kaikilta joustavuutta, mutta hienoin asia on se, että Superpesiskausi saadaan polkaistua käyntiin heinäkuun alussa!

Lämpimästi tervetuloa Kerubi Stadionin ainutlaatuiseen tunnelmaan 2.7. alkaen!