Viime syksyn finaalipari kohtaa helatorstaina Kerubi Stadionilla

Torstaina pelataan Kerubi Stadionilla yksi alkukauden odotetuimmista matseista, kun viime syksyn finaalipari Joensuun Maila ja Kouvolan Pallonlyöjät kohtaavat.

Kouvolan Pallonlyöjien alkukausi on ollut hurja. Joukkue on voittanut kuudesta pelaamastaan ottelusta kaikki puhtaasti ja sarjataulukon pistesarakkeessa komeilee 18 pistettä, sekä sarjan piikkipaikka. Joensuun Mailalla on puolestaan koossa kuudesta ottelusta 12 pitettä ja sarjasijoitus on tässä kohtaa neljäs.

–Kouvolan pelaaminen on hyvin samannäköistä ollut, mitä se oli myös viime vuonna. On siellä totta kai jotain uuttakin ja mielenkiintoisen näköistä meininkiä, kommentoi JoMan lukkari Juha Puhtimäki.

Kouvolan tehokkain kotiuttaja alkukaudella on ollu Matti Latvala, joka on takonut 1+17=18 lyötyä juoksua. JoMan tehokkain juoksujen lyöjä on ollut Aleksi Rautiainen, jolla on kasassa 1+19=20 lyötyä juoksua.

–Totta kai se vaikuttaa paljon, kun Juha Korhonen on pois heiltä ja ei ole lyöjäjokeria. Miehet, jotka löivät viime vuonna hyvin juoksuja, niin he ovat onnistuneet myös tänä vuonna. Hyvin valmiin näköistä pelaamista, joka totta kai on ollut Kouvolan tavaramerkki jo useamman vuoden, jatkoi Puhtimäki.

JoMan edellinen kamppailu Siilinjärvellä ei sujunut suunnitelmien mukaan, kun joukkue hävisi SiiPelle numeroin 1-0 (7-2, 4-4).

–Hyvin siitä tappiosta joukkue on toipunut, aika nopeasti unohdimme koko ottelun. Se oli meiltä todella huono peli ja se ei ollut ollenkaan sen näköistä pelaamista, mitä me pelataan normaalisti. Hivenen oli muuttujia liikaa liian nopealla aikataululla.

–Ajatukset vain eteenpäin ja torstaina olemme taas sellainen Joensuun Mailan näköinen joukkue, päätti Puhtimäki.

Helatorstain ottelu alkaa Kerubi Stadionilla klo 17.00. Osta lippusi ennakkoon tästä!