Viikonloppuna pelataan Joensuu Areenassa - lue infopaketti tästä!

Pesisvuosi 2020 käynnistyy vauhdikkaasti viikonloppuna Joensuu Areenassa!

Joensuun Maila avaa vuoden 2020 perinteisellä tammikuun tasonmittaus- harjoitusottelulla Kiteen Palloa vastaan Joensuu Areenassa perjantaina 10.1.2020 klo 18.00 alkaen. Sunnuntaina puolestaan käyntiin isketään halli-SM- alkuturnaus ja ensimmäisessä ottelussaan JoMa kohtaa SiiPen. Sunnuntain ottelu käynnistyy klo 16.00. Sisäänpääsy otteluihin tapahtuu Joensuu Areenan ylätasanteelta.

Liput:

Viikonlopun otteluihin ei ole erikseen ennakkolippuja myynnissä. Liput myydään ovelta 5€ hintaan (alle 12-vuotiaat veloituksetta). Yli 75-vuotiaille ilmaisen sisäänpääsyn tarjoaa Suomen Seniorikodit.

Kausikortit:

Kauden 2020 kausikortilla otteluihin on vapaa pääsy. Jos et ole vielä saanut korttiasi, niin ei hätää. Ovelle on järjestetty nimilista kaikista kausikortin ensi kaudelle lunastaneista. Jos olet varannut paikkasi, mutta et ole korttiasi vielä saanut tai maksanut, niin kortin voi käydä tällä viikolla Joensuun Mailan toimistolta (Kuurnankatu 7, 80100 Joensuu, klo 10-15). Jos et kerkeä viikolla käymään toimistolla, niin kausikorttimyynti palvelee molemmissa ottelutapahtumissa.

Katsomopaikat:

Halliotteluissa ei ole numeroituja istumapaikkoja. Hallissa voi istua kaikilla vapailla istumapaikoilla vapaasti riippumatta siitä tuletko tapahtumaan irtolipulla tai kausikortilla.

Kioskit:

Joensuun Mailan junioreiden järjestämät kioskit palvelevat kummassakin ottelussa Areenan ylätasanteella.

JoMa Naiset:

Joensuun Mailan naisten Superpesisjoukkue avaa kauden myös viikonloppuna harjoitusottelulla Siilinjärven Pesistä vastaan. Ottelu pelataan sunnuntaina 12.1. klo 12.30 alkaen. Otteluun on vapaa pääsy. JoMan naisten esittelypiste on esillä myös miesten ottelussa.

Muut palvelut:

Molemmissa otteluissa paikalla on JoMan fanituotepiste, josta voit hankkia tuoreimpia fanituoteuutuksia! Lisäksi paikalla on myös JoMa-Fanit ry:n piste, jossa fanit kertovat toiminnastaan.

Lämpimästi tervetuloa avaamaan pesisvuosi 2020!