Vielä kerran ennen juhannustaukoa – PattU vierailulle Kerubi Stadionille!

Joensuun Maila pelaa keskiviikkona ennen juhannustaukoa kotiottelun Pattijoen Urheilijoita vastaan.

Joensuun Maila lähtee kevätkauden viimeiseen kamppailuun voitto allaan, kun joukkue kukisti sunnuntain ottelussa Kankaanpään Mailan numeroin 1-2 (7-3, 1-2, 0-3). Myös vierailija Pattijoen Urheilijoilla on voitokas ottelu allaan, kun IPV kaatui numeroin 1-0 (4-4, 7-6).

Pattijoen joukkueen kantavia voimia ovat kokeneet superpesismiehet Topi Kosonen, Timo Kallio ja Jari Törmänen. Pattijoella pelaa myös joensuulaisille tuttu mies, Teemu Juntunen, joka on Joensuun Mailan kasvatti. Joukkueen pelinjohtaja vaihtui kuluvalle sesongille, kun vuosia Vimpelissä töitä tehnyt ja viimeisimmäksi Lapulla naisten superpesisjoukkueessa toiminut Jussi Haapakoski nappasi viuhkan käteen.

Pattijoella alkukausi oli vaikea, eikä voittoja ropissut, kuin vasta kuuden pelatun ottelun jälkeen. 2.6. pelatun PattU-KaMa- ottelun voitosta joukkue saikin mukavan piristysruiskeen ja nyt kasassa on 12 pistettä ja sarjan kahdeksas sija. Ehkäpä juuri edellä mainitut vahvaa kokemusta omanneet miehet eivät alkukauden tappioista hätkähtäneet ja kurssi on kääntynyt mukavasti voitolliseksi pelaamiseksi.

Edeltävän viikonlopun vierasreissulta Joensuun Mailalle oli tarjolla kuusi pistettä, mutta lauantainen tappio Hyvinkäällä ja ensimmäisen jakson menetys Kankaanpäässä toivat mukanaan reissusta kaksi sarjapistettä. JoMa on sarjataulukossa tällä hetkellä sijalla viisi, joten täysi pistepotti keskiviikon ottelusta tulisi joensuulaisille tarpeeseen.

Joensuun Maila - Pattijoen Urheilijat keskiviikkona 19.6. klo 18.00 - Osta liput ennakkoon tästä!