Tiedote kausikorttilaisille koskien kausikorttien etuja

Olemme saaneet kyselyitä koskien kausikorttilaisten etuisuuksia kaudella 2020.

Koronaepidemia loi runsaasti epävarmuuksia koskien kautta 2020. Ensimmäisessä vaiheessa määräysten mukainen tilanne näytti haastavalta 500 hengen katsomorajoitteen vuoksi. Joensuun Mailalla on tällä hetkellä yli 950 kausikortin omistajaa ja tämä loi haasteita ottelutapahtumalle ja yleisölle.

Rajoituksiin saatiin kevennyksiä kesäkuun puolivälissä ja tämän seurauksena pystymme ottamaan heinäkuun kotiotteluihin kaikki kausikorttilaisemme, sekä runsaasti irtolipulla otteluissa vierailevia katsojia. Rajoitusten keventymisten myötä kausikorttilaiset näkevät ottelut nyt Kerubi Stadionilla.

Hyvityksenä ottelumäärän vähenemiseen tarjoamme jokaiselle kausikorttilaisille omaan kausikorttiin mahdolliset pudotuspelien puolivälieräottelut veloituksetta. Ruutu+ -tunnukset eivät ole etuna, sillä kaikki ottelut on nyt mahdollista kokea suoraan Kerubi Stadionin tunnelmassa.

Omat paikat kausikorttilaisille

Jokaisella kausikortilla on oma paikkansa ja tiistain Joensuun Maila-Siilinjärven Pesis -ottelusta lähtien kaikki kausikorttipaikat on merkattu Kerubi Stadionilla. Näin vältymme epätietoisilta tilanteilta koskien paikkoja ja irtolippulaiset voivat löytää paikkansa entistä helpommin merkkaamattomalta penkiltä.

Joensuun Maila pahoittelee aiheutunutta harmia ja toivottaa kaikki lämpimäsi tervetulleiksi kotiotteluihin kaudella 2020!