Tiedote kausikorttikäytänteistä kaudelle 2020

Onneksemme miesten Superpesis on alkamassa monen mutkan jälkeen. Vallitseva tilanne ja epätietoisuus asian takia ovat varmasti laittaneet meidät kaikki miettimään, että pelataanko Superpesistä tulevana kesänä.

Tulemme toteuttamaan kotiottelumme valtion määräysten mukaisesti. Haluamme näin turvata niin pelaajien kuin jokaisen ottelutapahtumaan tulevan terveyttä. Tämänhetkisten määräysten mukaisesti pystymme ottamaan ottelutapahtumaan 500 katsojaa. Olemme myyneet 866 kausikorttia ja jokainen ymmärtää, että joudumme tässä vallitsevassa tilanteessa tekemään kompromisseja. Ja heti kun määräyksiä kevennetään, niin jokainen kausikorttilainen pääsee normaalisti katsomaan otteluitamme.

Haluamme tarjota teille seuraavia vaihtoehtoja. Toivomme teiltä joustavuutta ja ymmärrystä vallitsevassa tilanteessa. Pyydämme teitä vastaamaan päätöksestänne sähköpostitse 5.6.2020 mennessä osoitteeseen, document.write("xnhfvxbeggv\100wbrafhhaznvyn.sv".replace(/[a-zA-Z]/g, function(c){return String.fromCharCode((c<="Z"?90:122)>=(c=c.charCodeAt(0)+13)?c:c-26);}));Hidden email: requires Javascript.

Ilmoitathan sähköpostissasi minkä vaihtoehdon valitset sekä nimesi, istumapaikan tiedot (katsomo-osa, rivi, istumapaikka).

Vaihtoehto 1:

Haluan olla tukemassa MeijänJomaa ja säilyttää kausikorttini kaudelle 2020, sekä nauttia kausikorttilaisille suunnatuista seuraavista eduista:

Vaihtoehto 2:

Haluan vaihtaa kausikorttini kaudelle 2021