Tahko vieraaksi perjantain pesisjännäriin!

Joensuun Maila kohtaa viikon toisessa kotiottelussaan Hyvinkään Tahkon perjantai-iltana.

Otteluun lähdetään varsin kutkuttavista lähtökohdista, sillä illan joukkueet taistelevat kiivaasti kotiedusta pudotuspeleihin. JoMa on tällä hetkellä sarjataulukossa kaksi pistettä edellä Tahkoa ja on näin ollen kiinni kotiedussa neljännen sijan myötä. Perjantain ottelulla tulee olemaan siis suuri merkitys ja pisteistä tullaan taistelemaan varmasti kovaa.

–Kun pelaamme yhtä hyvin ulkopeliä, kuin nyt olemme viime aikoina pelanneet ja toteutamme niitä asioita, joita olemme ennakkoon läpi käyneet, niin olemme perjantaina vahvoilla. Peli-ilmeen täytyy kohdallaan, kommentoi JoMan lukkari Juha Puhtimäki.

Joukkueet kohtasivat kesäkuun puolivälissä Pihkalassa ja tuon ottelun vei nimiinsä puhtaasti Tahko numeroin 2-0 (5-4, 5-1). Tahkon riveissä alkukauden vahvasti pelannut lyöjäjokeri Juha Korhonen on nakuttanut 2+70=72 juoksua ja toinen kova onnistuja on ollut Teemu Nikkanen 1+26=27 lyödyllä juoksulla.

–Tahko on pelannut koko kauden positiivisesti. Pieni notkahdus heillä oli loukkaantumisten seurauksena, mutta nyt näyttää sielläkin rivit olevan kunnossa. Sieltä tulee kova vastus vastaan ja meillä riittää näyttää perjantaina näyttöhaluja, sillä kesäkuun reissu Hyvinkäälle ei ollut sitä parasta JoMaa missään tapauksessa.

–Mukava on huomenna mukava näyttää, että ketkä oikeasti ovat vähän kovempia jätkiä, naurahti Puhtimäki.

Omasta joukkueesta Puhtimäki nosti esiin Lauri Kivisen, jota kannattaa perjantaina ottelussa seurata.

–Kivisen Laurin pelaamista on kyllä kiva katsella. Mies on kärsinyt uransa varrella paljon loukkaantumisista, mutta nyt käynnissä on ehjä kausi, niin miehestä näkee, kuinka hän nauttii pelaamisesta tällä hetkellä. Late on pelannut hienoa kautta niin sisällä, kuin myös ulkona, päätti Puhtimäki.

Osta lippusi ennakkoon tähän huippumatsiin Ticketmasterin verkkokaupasta.