Sunnuntaina panoksena lopputurnauspaikka – "Viihdyttävä hallipesisottelu on luvassa"

Joensuun Mailan halli-SM- alkusarjan viimeinen kamppailu pelataan sunnuntaina Joensuu Areenassa Imatran Pallo-Veikkoja vastaan.

Puhtaalla pelillä halli-SM- alkusarjassa jatkava Joensuun Maila pelaa B-lohkon päätösottelun sunnuntaina Joensuu Areenassa, jolloin Tuomas Jussilan tähdittämä IPV saapuu vieraaksi. JoMa on kaatanut ensimmäisissä otteluissaan Siilinjärven Pesiksen numeroin 2-0 (6-0, 4-0) ja Kiteen Pallon 2-0 (2-0, 4-1). Sunnuntain vastustaja IPV puolestaan koki niukan tappion KiPalle viikko sitten pelatussa ottelussa numeroin 0-1 (3-3, 3-4).

Alkulohkon tilanne on se, että mikäli JoMa onnistuu nappaamaan yhden pisteen IPV:ltä, niin paikka lopputurnaukseen varmistuu.

–Vaikka piste riittää, niin totta kai voitosta lähdetään pelaamaan, se on selvää, kommentoi Joensuun Mailan kärkenä perjantai-iltana pelannut Konsta Kettunen.

Edellisen kauden päätteeksi Imatra menetti avainmiehistään Konsta Kurikan (Sotkamon Jymy) ja Jere Dahlströmin (KPL). Joensuun Mailasta tulevaksi kesäksi Imatralle siirtynyt Tuomas Jussila saapuu ensimmäistä kertaa uudessa seurassaan joensuulaisyleisön eteen. Jussilan lisäksi Imatralle pelaamaan saapuivat Ville Hämäläinen (KiPa) ja Juho Toivola (KoU).

–Imatralla on varmasti osaamista vaihtotilannepelaamiseen, kun puolestaan kotiuttamispuolella on heillä haasteita. Kun pelaamme sunnuntaina omalla hyvällä tasolla, niin olemme vahvoilla voittamaan ottelun. Viihdyttävä hallipesisottelu on luvassa, jatkoi Kettunen.

Imatran kärki on vahva Teemu Nurmion ja Konsta Hyötyläisen johdolla. Isoa roolia IPV:n väreissä pelaa myös lajilegenda ja pesiskenttien väriläiskä Sami Partanen.

Joensuun Mailan kokoonpanosta sivussa ovat kättään kuntouttava Simo Vainikainen, sekä flunssassa oleva Antti Hartikainen.

Ottelu on tällä erää viimeinen Joensuussa pelattava halli-SM- kamppailu. Lopputurnaus pelataan Kuortaneella 14.-15.3.2020.

Imatran Pallo-Veikot – Joensuun Maila sunnuntaina 23.2. klo 16.00 Joensuu Areenassa

Lue halliotteluiden infopaketti tästä linkistä!