Solenovo jatkaa JoMan pääyhteistyökumppanina

Joensuun Maila ja joensuulainen Solenovo Oy ovat sopineet pääyhteistyökumppanuudesta.

Vuonna 1996 perustettu joensuulainen ohjelmistoyritys Solenovo Oy jatkaa Joensuun Mailan pääkumppanina kaudella 2020. Selainpohjaisia toiminnanohjauksen ja resurssienhallinnan ratkaisuja tarjoava ohjelmistoyrityksen keskeisimmät asiakkuudet löytyvät koulutussektorilta ja julkishallinnosta. Joensuulaisyritys on ollut Joensuun Mailan kumppanina jo vuosia ja yhteinen matka jatkuu myös tulevaisuudessa tuoreen sopimuksen myötä.

–Solenovo tekee osana yhteiskuntavastuutaan yhteistyötä joensuulaisten urheiluseurojen kanssa. Meille on tärkeää, että seurassa tehdään hyvin hoidettua tavoitteellista toimintaa, seuran talous on kunnossa ja julkisuuskuva on positiivinen sekä junioritoimintaan panostetaan. JoMalla nämä osa-alueet ovat kaikki erinomaisella tasolla. Pitkäaikainen yhteistyö mahdollistaa molempien osapuolten tavoitteiden ymmärtämisen ja niiden täyttämisen. Yhdessä viime kausien loistavan menestyksen ja huikeiden elämysten kanssa, Solenovolle on kunnia-asia olla mukana yhtenä JoMan pääsponsorina, kommentoi Kimmo Tanskanen Solenovo Oy:stä.

–Yhteistyökumppanuus tarjoaa Solenovolle luonnollisesti valtakunnallista näkyvyyttä, mutta antaa myös ottelutapahtumien myötä elämyksiä asiakkaillemme ja henkilöstöllemme. Välillisiä vaikutuksia ovat Joensuun alueen elinvoimaisuuden säilyttäminen sekä hyvä maine urheilukaupunkina. Me tarvitsemme tänne JoMan kaltaisia seuroja, jotka toiminnallaan lisäävät alueemme vetovoimaa. Tämä näkyy yrityksille positiivisena asiana myös rekrytoinneissa, päätti Tanskanen.

Super-JoMa Oy:n toimitusjohtaja Jonne Kemppainen näkee Joensuun Mailassa ja Solenovossa paljon samaa.

–Hienoa, että yhteistyömme Solenovon kanssa jatkuu tulevalla kaudella. Usean vuoden ajan jatkunut kumppanuus on kehittynyt askeleittain ja sopimukseen on yhdessä tuotu lisää sisältöjä. Solenovo on yrityksenä hyvä yhteistyökumppani, joka samalla laittaa meidän omassa toiminnassamme rimaa korkeammalle. Meidän on pystyttävä kehittymään jatkuvasti, siinä missä hekin omalla alallaan, näki Kemppainen.