SiiPen vieraaksi sunnuntaina!

Superpesiksen runkosarja jatkuu Joensuun Mailan osalta heti sunnuntaina vierasottelulla Siilinjärven Pesistä vastaan.

Joensuun Maila lähtee otteluun voitto allaan, kun perjantai-illan kamppailussa Kiteen Pallo taipui Kerubi Stadionilla numeroin 1-0 (0-0, 10-0). Myös Siilinjärveläisillä on ottelu Kiteen Palloa vastaan allaan. Keskiviikkona 22.5. pelattu ottelu päättyi 2-1 (6-1, 1-2, 1-0)- vierastappioon Rantakentällä.

JoMa ja SiiPe kohtasivat toukokuun puolivälissä Kerubi Stadionilla ja tuolloin JoMa oli vahvempi numeroin 2-0 (5-0, 4-1). Nyt pelikenttä kuitenkin vaihtuu, kun joukkueet kohtaavat Mantun kentällä Siilinjärvellä.

Joensuun Mailan riveistä Henri Litmanen ja Matias Hänninen ovat SiiPen kasvatteja ja pääsevät nyt vanhalle kotikentälleen pelaamaan.

–Mantulle palaaminen tuntuu hienolta ja SiiPe sytyttää varmasti. Oma pesisura on startannut Mantulta ja niin monta tunti on kentällä viettänyt, että hienoja muistoja ja kokemuksia on kertynyt paljon. Vanhojen junnuvuosien pelikavereiden kohtaaminen nostaa pelifiilistä ja katsomostakin löytyy todennäköisesti paljon tuttuja, kommentoi Henri Litmanen paluutaan Mantulle SiiPen otteluennakossa.

Myös Hänninen kokee sunnuntain hienona hetkenä.

– Olen odottanut Mantulle paluuta innolla heti SiiPen nousun varmistuttu ja sunnuntaina se päivä koittaa. SiiPe ja Manttu on täynnä kavereita, tuttuja ja vanhoja pelikavereita, joten näyttämisen halua ei jää puuttumaan, näki Hänninen.

Joensuun Mailan faniryhmä järjestää fanimatkan Siilinjärvelle. Mukaan matkaan mahtuu vielä, lisätiedot ja ilmoittautumisohjeet löytyvät tästä linkistä!