Sarjanousija saapuu Kerubi Stadionille – ”Matsiin on lähdettävä sata lasissa”

Joensuun Mailan kotiavaus torstai-iltana Vimpelin Vetoa vastaan ei sujunut odotetulla tavalla, vaan Veto haki kaksi sarjapistettä supervuoropariin venyneessä ottelussa numeroin 1-2 (4-2, 3-13, 0-1).

Joensuulaisille tarjotaan kasvojen pesun paikka heti sunnuntaina kotiyleisön edessä, kun sarjanousija Siilinjärven Pesis saapuu vieraaksi Kerubi Stadionille.

JoMa ja SiiPe kohtasivat halli-SM-alkusarjan ottelussa Joensuu Areenassa maaliskuussa ja tuolloin joensuulaiset olivat vahvempia numeroin 2-0 (4-3, 10-2). Siilinjärven porukan onnistui horjuttamaan tuolloin JoMaa ottelun avausjaksolla, mutta toisella jaksolla joensuulaiset menivät menojaan. Tulee muistaa, että hallipelit ovat mennyttä aikaa ja nyt pelataan runkosarjapisteistä.

–Kyllähän me realistisesti ajatellen altavastaajan roolista lähdetään sunnuntain otteluun, mutta ei me lähdetä nätisti sinne häviämään vaan pelaamaan rohkeasti. Pieniä riskejäkin meidän tulee JoMaa vastaan ottaa, mutta kyllä ottelu antaa meille myös mahdollisuuden kehittää meidän omaa peliämme, SiiPen pelinjohtaja Perttu Westersund ennakoi siilinjärveläisten ennakossa.

Torstain ottelussa Joensuun Mailan parhaana palkittu Juha Niemi näki samoja piirteitä päivä ennen äitienpäivän ottelua.

–Matsi Vimpeliä vastaan opetti, että emme me voittamattomia ole ja tappioita tulee väkisinkin kauden aikana. Sunnuntaina on sarjanousija vastassa, joka varmasti haluaa meidät voittaa kaikkien muidenkin joukkueiden tapaan. Matsiin on lähdettävä sata lasissa ja mieluummin jopa vähän enemmän.

–Helppoa ei tule sunnuntaina olemaan, sillä Siilinjärvellä pelaa paljon meille tuntemattomia miehiä. Siellä on varmasti mietitty paljon yllätyksiä otteluun, näki Niemi.

Joensuun Maila onnistui Vimpeliä vastaan lyömään seitsemän juoksua, joista lyöjätykki Niemi takoi neljä.

–Hyviä lyöntejä osui keppiin Vimpeliä vastaan, mutta totta kai tässä on vielä kausi aluillaan ja parantaa pitää koko ajan. Töitä tehdään, että syksyllä lyönti on parhaassa mahdollisessa kunnossa, päätti Niemi.

Äitienpäivän kunniaksi Joensuun Maila tarjoaa kaikille naisille otteluun pääsylipun puoleen hintaan. Etu on voimassa Kerubi Stadionin lipunmyynnissä. Lipunmyynti aukeaa klo 16.00 ja itse ottelu starttaa klo 17.00. Otteluisäntänä toimii Fittari, joka tarjoaa kaikille otteluun saapuneille naisille mahdollisuuden lunastaa itselleen toukokuulle ilmaiset salitreenit Ladyline- hyvinvointikeskuksella!