Raskasta Joulua saapuu Joensuu Areenalle – Liput myynnissä nyt!

Joensuun Maila tuo suomalaisten rakastaman Raskasta Joulua -kiertueen Pohjois-Karjalaan tiistaina 15. joulukuuta.

Raskasta Joulua -konsertissa Joensuussa rokkaavat tänä vuonna Marko Hietala, Noora Louhimo, Antti Railio ja Ilja Jalkanen. Tuttuun tapaan solisteja säestää Raskasta Joukua -konseptin kehittäneen Erkka Korhosen johtama Raskasta Joulua -bändi. Lipunmyynti on nyt käynnissä Ticketmasterin kanavissa! Joensuun Raskasta Joulua -konsertin järjestämisestä vastaa Joensuun Maila. – Olemme iloisia, että vahva Raskasta Joulua -brändi halusi JoMan yhteistyökumppanikseen. Rakennamme Joensuu Areenalle laadukkaat, vastuulliset ja antoisat pikkujoulut, lupaa Super-JoMa Oy:n toimitusjohtaja Matti Lindholm. – Raskasta Joulua järjestetään katsojien, työntekijöiden ja esiintyjien turvallisuus edellä. Noudatamme tarkasti annettuja ohjeita ja suosituksia ja pystymme hyödyntämään myös muiden tapahtumajärjestäjien kokemusta vallitsevasta tilanteesta. Areenan katsojakapasiteetista on käytössä vain viidesosa, jotta yleisö on tapahtumassa väljästi. Tapahtumassa noudatetaan tarkasti vallitsevia ohjeistuksia ja THL:n hygienia- sekä turvavälisuosituksia. Yleisölle suositellaan kasvomaskien käyttämistä ja maksuttoman Koronavilkku-sovelluksen lataamista. Joensuu Areena on jaettu konsertissa väljästi kolmeen katsomolohkoon, joista jokaiselle on omat palvelut ja sisäänkäynnit. Areenan katsojakapasiteetti on normaalioloissa jopa 10 000 katsojaa, mutta Raskasta Joulua -konserttiin myydään enintään 2 000 pääsylippua. Lippuja myydään Ticketmasterin verkkokaupan lisäksi Joensuun Mailan toimistolla maanantaista torstaihin kello 10-15. JoMan toimisto sijaitsee osoitteessa Hiiskoskentie 9, 80100 Joensuu. Myynnissä on kolmea eri lipputyyppiä: ruokailun ja pöytäpaikan sisältäviä VIP-lippuja (129,90€/kpl), K18-permantolippuja (49,90€/kpl) ja ikärajattomia katsomolippuja (44,90€/kpl). Huomaathan, että ikärajattomassa katsomossa ei ole anniskelua. Vuosi vuodelta suosionsa säilyttänyt Raskasta Joulua -kiertue vierailee tällä kertaa Joensuun mukaan lukien kaikkiaan yhdessätoista suomalaiskaupungissa. Kiertue järjestetään poikkeusolojen hygieniaturvallisuus huomioiden.

Liput:

-VIP Show & Dinner 129,90€ (K18) -Permanto 49,90€ (K18) -Katsomo 44,90€ (S)

Klikkaa tästä itsesi verkkokauppaan!VIP Show & Dinner -lippu sisältää:

-VIP-sisäänkäynti konserttiin -Narikkapalvelu maksutta käytössä -Henkilökohtainen paikkavaraus VIP-pöydästä permannon VIP-alueella -Laadukas VIP-illallinen seisovasta pöydästäAikataulu:

18.00 Ovet avataan 20.00 Raskasta Joulua -konsertti alkaa 21.30 Konsertti päättyyRaskasta Joulua -konsertissa kaupungin parhaat pikkujoulut – turvallisesti. Lämpimästi tervetuloa! Lisätietoa tapahtumasta: www.raskastajoulua.com