Playoff-ennakko: Puolivälierät vauhtiin Kerubi Stadionilla!

Joensuulaiset lähtevät pudotuspeleihin tavoitteenaan uusia viime syksyn Suomen mestaruus. Pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella vastaan asettuu Hyvinkään Tahko. Joukkueilla on mukavasti yhteistä pudotuspelihistoriaa takavuosilta, sillä perjantaina käynnistyvä ottelusarja on viides puolivälieräsarja näiden joukkueiden välillä 2010- luvulla. Joukkueet ovat kohdanneet myös vuonna 2014 pronssiotteluissa.

–Omasta tekemisestämme kaikki on kiinni. Tahko on kova joukkue, jolla on nopea keula ja lyöjäjokerina Juha Korhonen, kommentoi pelinjohtaja Juhani Lehtimäki vastustajaa.

Totta tosiaan, joensuulaiset saavat olla tarkkana lyöjätykki Korhosen kanssa. Mies tinttasi runkosarjassa 7+104 lyötyä=111 lyötyä juoksua, joka tarkoittaa sitä, että mies löi kaikista 260:sta hyvinkääläisten runkosarjan juoksusta 42,69%.

Joukkueet kohtasivat runkosarjassa kaksi kertaa ja molemmilla kerroilla kotijoukkue oli vahvempi numeroin 2-0. Kesäkuun puolivälissä Tahko kaatoi JoMan 2-0 (5-4, 5-1) ja reilu kuukausi myöhemmin JoMa otti revanssinsa (2-1, 5-4).

Joensuun Maila lähtee ottelusarjaan ennakkosuosikkina, mutta mikään ei tule tässä kohtaa kautta enää ilmaiseksi, kun pelataan vain ja ainoastaan voitoista. Hyvinkää on kauden mittaan osoittanut, että joukkue pystyy pelaamaan railakasta pesäpalloa ja haastamaan tosissaan minkä tahansa joukkueen.

Joensuun Maila - Hyvinkään Tahko perjantaina 16.8. klo 17.30 Kerubi Stadionilla

Ennakkolipulla jonojen ohi!

Muistathan ostaa lippusi perjantain, sekä tiistain kotiotteluihin ennakkoon. Näin vältämme ruuhkia Kerubi Stadionin lipunmyynnissä. Ennakkolippulaisena pääset kulkemaan jonottamatta suoraan ennakkolippulaisille varatun portin kautta sisään stadionille. Liput ennakkoon myy:

Pääsylippujen puolivälierissä:

Puolivälierien otteluohjelma:

Tämän joukkueen tarina kirjoitetaan nyt