Pihlajalinna jatkaa Joensuun Mailan pääyhteistyökumppanina

Joensuun Mailan ja Pihlajalinnan pitkään jatkunut pääyhteistyökumppanuus jatkuu myös kaudella 2020.

Joensuun Maila ja Pihlajalinna ovat solmineet sopimuksen pääyhteistyökumppanuudesta kaudelle 2020. Pitkä yhteistyö saa näin ollen jatkoa, joka nähdään molemmin puolin merkittävänä. Tuore sopimus on yksivuotinen.

–Olemme olleet todella tyytyväisiä yhteistyöhön ja pidämme yhteistyön jatkumista tärkeänä. Energisyys, eettisyys ja ennakkoluulottomuus ovat Pihlajalinnan arvoja. Valitessamme yhteistyökumppaneita pidämme tärkeänä yhteistä arvomaailmaa. Sovitut asiat ovat aina toteutuneet ja olette aidosti kiinnostuneita kehittämään yhteistyötä joka vuosi eteenpäin molempia hyödyntävällä tavalla, kommentoi urheiluklinikan vastuuhenkilönä toimiva Jonna Lehtomaa Pihlajalinna Iteltä.

–Me Pihlajalinna Iten urheiluklinikalla haluamme tarjota yhteistyön myötä Joensuun Mailan urheilijoille mahdollisimman nopean ja joustavan hoitoon pääsyn sekä laajat tutkimus- ja hoitomuodot kuvantamisesta leikkaushoitoon asti. Odotan mielenkiinnolla, mitä seuraava yhteistyövuosi tuo tullessaan.

Joensuun Mailan näkökulmasta yhteistyö on ollut sujuvaa ja Pihlajalinnan laadukkaat palvelut tukevat joukkueen toimintaa.

–Hienoa, että saamme jatkaa Pihlajalinnan kanssa pääyhteistyökumppanuutta. Pihlajalinnan kanssa on mukava neuvotella sopimusta, kun myös he haluavat kehittää yhteistyötä, kuten Joensuun Maila koko toimintaansa, näki Super-JoMa Oy:n toimitusjohtaja Jonne Kemppainen.

–Urheilussa on todella tärkeää, että lääkäripalvelut toimivat. Koskaan ei voi tiettä mitä pelikentillä tapahtuu ja urheilijoille voi tulla äkillisiä loukkaantumisia. Pihlajalinna on vastannut toiveisiimme ja pyyntöihimme nopeasti ja voimme hyvillä mielin kiittää heitä siitä, että olemme saaneet ammattitaitoista hoitoa viime vuosina. Uskon, että sama trendi jatkuu myös tulevalla kaudella, päätti Kemppainen.

Joma - Pihlajalinna 2019