Lyöjätykki Patrik Wahlsten Joensuun Mailaan 2+1-vuotisella sopimuksella

Joensuun Maila ja Patrik Wahlsten ovat solmineet 2+1-vuotisen pelaajasopimuksen.

Joensuun Maila vahvistuu kovalla lyöjäjokerilla, kun Patrik Wahlsten allekirjoitti 2+1-vuotisen sopimuksen seuran kanssa. Vaasan Mailan kasvatti on edustanut kolme edellistä kautta Koskenkorvan Urheilijoita ja nyt edessä on siirtyminen Pohjois-Karjalaan.

–Ensimmäisenä tulee mieleen etuoikeutettu olo. Ylipäätään täytyy olla tyytyväinen, että Joensuun Mailan kaltainen organisaatio on minuun ottanut yhteyttä. Olen äärettömän tyytyväinen tähän sopimukseen, kommentoi Wahlsten.

–Joensuun Maila on kehittynyt organisaationa hurjasti viime vuosina ja täällä viedään asioita rohkeasti asioita eteenpäin omalla tavalla, joka on minun mielestäni hieno juttu.

Joensuun Mailan kehittämät ulkopelikuvion muutokset eivät ole jääneet Wahlstenilta huomaamatta vastustajan paidassa.

–Kun Joensuun Maila ryhtyi ulkopelikuvion vaihtelua tekemään, niin sanoin, että tuohon on erittäin vaikea lyödä, enkä siitä tykännyt yhtään.

Mies pelasi ensimmäisen täyden kauden miesten Superpesistä vuonna 2018, jolloin hän takoi peräti 5+92=97 lyötyä juoksua. Päättyneellä kaudella 24-vuotias lyöjätykki iski 24 pelaamassaan ottelussa 3+69=72 juoksua, jolla irtosi runkosarjan lyöjätilaston toinen sija.

–Omat vahvuudet löytyvät totta kai lyöntipuolelta ja sitä kautta yritän auttaa joukkuetta lyömällä mahdollisimman paljon juoksuja. Tämän lisäksi tuon sisäpeliin entistä enemmän läpilyöntiuhkaa.

Huumoria ei nuoresta miehestä puutu.

–Kyllä minä aion meidän joukkueemme sisäisen penkkipunnerruskilpailun voittaa aivan pystyyn, letkautti Wahlsten.

Myös joensuulaisen pesäpalloilun ympärille rakentunut fanikulttuuri saa kiitosta Wahlstenilta.

–Nykypäivän pesäpallossa Vimpelin Vedon fanien ohella Joensuusta löytyy hienoimmat fanit, jota pesäpallossa on. Toivottavasti näemme jo nyt talven hallipeleissä. Tulkaa sankoin joukoin kesällä pitämään Kerubi Stadionille sitä meteliä, jota olette tähän saakka pitäneet, päätti Wahlsten.

Pelinjohtaja Mikko Korhonen on innoissaan joukkueen uudesta lyöjäjokerista.

–Uutta kautta kohti mentäessä olen Patrikin peleihin, otteisiin ja lyöntijuttuihin syventynyt tarkemmin. Kyseessä on monipuolinen ja atleettinen lyöjäjokeri, jolla on edessään hyppy kärkipään joukkueeseen. Nyt hänen urallaan on varmasti hyvä hetki sille.

–Pari edellistä kautta miehellä on ollut juoksujen valossa erittäin antoisia, enkä näe mitään syytä sille, miksi se ei voisi jatkua kärkipään joukkueessa. Olen iloinen, että hänet nyt Joensuuhun saimme ja uskon hänestä olevan pitkä ilo seuralle ja organisaatiolle, päätti Korhonen.

Joensuun Mailan sopimustilanne 10.10.2020:

Patrik Wahlsten 2022 (2023), Ville Väliaho 2021 (2022), Markus Tuikka 2021 (2022), Antti Hartikainen 2021, Topi Hurskainen 2021 (2022), Mikko Kemppainen 2021, Konsta Kettunen 2022, Iiro Kuosa 2022, Henri Litmanen 2022 , Konsta Piironen 2021, Samuel Tikkonen 2023, Seeti Surakka 2021 (2022), Väinö Väänänen 2021, Matias Hänninen 2021, Justus Niemeläinen 2021

UUSI LYÖJÄJOKERI TREENAA FITTARILLA

Tiedotekuvat median vapaaseen käyttöön