Kotifinaali on loppuunmyyty – lue infopaketti tästä!

Joensuun Mailan ja Sotkamon Jymyn välinen toinen finaaliottelu on viimeistä paikkaa myöten loppuunmyyty! Lue infopaketti finaalista tästä.

JoMa Fanit ry järjestää fanikulkueen Joensuun torilta Kerubi Stadionille. Kulkue starttaa klo 14.45 torilta, josta matka jatkuu yhdessä stadionille. Tunnusta väriä ja pukeudu punaiseen!

Kerubi Stadionin portit avautuvat yleisölle klo 14.30. Finaaliottelu alkaa klo 16.00.

Ottelu on loppuunmyyty ennakkoon, eikä portilla ole enää lippuja saatavilla. Ennakkolippujen tarkistaminen aloitetaan porteilla klo 14.30.

Ennakkoon varatut liput ovat saatavilla Kerubi Stadionin lipunmyyntikopeilta klo 14.30 alkaen tai vielä perjantain aikana Joensuun Mailan toimistolta.

Kaikki kausikortit ovat käytössä myös finaaliottelussa.

Saavu ajoissa paikalle! Ennen ottelun alkua virittelemme yhdessä yleisön kanssa kannatuslauluja n. klo 15.45. Ottelu alkaa juhlallisesti Maamme- laululla klo 15.55. Tämän jälkeen laitetaan katsomoissa täysi rähinä päälle kovan kannustuksen merkeissä!

Kioskit palvelevat pesäpallokansaa heti porttien auettua klo 14.30 alkaen. Kioskeissa on tarjolla Kahvia, teetä, virvokkeita, makkaraa, makeisia, kahvileipää, jäätelöä ja paljon muuta!

JoMa Fanshopista löydät kaikki Joensuun Mailan viralliset fanituotteet. Valikoimaan voit tutustua myös verkkokaupassa!

Karjalainen SportBar & Bar Kakkospesä ovat anniskelupisteitä, jonne on ikäraja 18 vuotta. Karjalainen SportBar sijaitsee B1 ja C1- katsomoiden ylätasanteella ja Bar kakkospesä kakkospuolella kentän pinnassa. Mikäli finaaliottelussa lyödään kunnari, niin aina kunniajuoksun jälkeen tölkkituotteet ovat saatavilla anniskeluravintoloista viiden minuutin ajan puoleen hintaan!

Kerubin grilliltä löydät herkulliset ruoka-annokset. Tarjolla on mm. makkaraperunoita, kebabia ja bataattiranskalaisia.

Kerubi Stadionin WC-tilojen kapasiteettia on nostatettu finaaliotteluun. Stadionalueelta löytyy bajamajoja stadionin omien wc-tilojen lisäksi runsas määrä.