Kotiavaus torstaina – "Mielenkiintoinen haaste edessä"

Joensuun Maila ja Vimpelin Veto iskevät yhteen torstaina Kerubi Stadionilla.

Joensuun Maila ja Vimpelin Veto kohtasivat halli SM-finaalissa maaliskuussa ja sitä ennen välieräsarjassa syyskuussa. Joensuun Maila on kukistanut Vedon kaikissa näissä edellisissä kamppailuissa, mutta nyt on uusi kausi ja uudet kujeet edessä, kun Superpesiskesä saadaan toden teolla vauhtiin myös Suomessa.

Joensuun Maila haki Fuengirolasta täydet kolme sarjapistettä 0-2 (0-9, 6-7)- voitolla Seinäjoen JymyJusseista.

Uudistuksia kokeneelle vimpeliläisjoukkueelle ottelu on puolestaan kauden ensimmäinen. Merkittävimmät muutokset Vimpelin rosterista löytyy pelinjohdosta ja kopparin tontilta. Sami-Petteri Kivimäen väistyttyä pelinjohtajan paikalta viuhkan otti käteen Markku Hylkilä. Vuosikaudet Vimpelissä pelannut Henri Puputti puolestaan vaihtoi maisemaa Seinäjoen JymyJusseihin.

–Vimpeli on kovin haastaja ja yksi päävastustajista. Mielenkiintoinen haaste edessä. Heillä on ollut aikaa miettiä tätä ottelua ja Veto tulee varmasti päälle kovalla höyryllä. Jo hallissa meillä oli aika tasokas ja tunteikas kohtaaminen, kommentoi JoMan pelinjohtaja Juhani Lehtimäki Sanomalehti Karjalaisen haastattelussa.

Joensuun Mailan Henri Litmanen puolestaan odotti keskiviikkoiltana innolla kotiavausta.

–Odottavainen ja positiivinen mieli tässä on. Mukava päästä avaamaan kausi myös Suomessa, vaikka sää ei välttämättä yhtä lämmin vielä ole kuin etelässä. Mutta pelaaminen on varmasti yhtä mukavaa, kuin Espanjassa, kommentoi Litmanen.

Ottelun alussa nähdään historiallinen hetki Kerubi Stadionilla, kun Joensuun Mailan seurahistorian ensimmäinen mestaruusviiri näkee päivänvalon. Lue kattava infopaketti kotiavaukseen liittyen tästä linkistä.

–Ei kun samanlainen mökä Stadionille, kuin oli syksyllä, vinkkasi Litmanen terveisiä kotiyleisölle.

Joensuun Maila – Vimpelin Veto 9.5. klo 18.00 Kerubi Stadionilla

Osta ennakkolippusi tästä!