Kolmas kohtaaminen – JoMalla ensimmäinen katkon paikka!

Joensuun Maila ja Hyvinkään Tahko kohtaavat tiistaina kolmannessa puolivälierässä Kerubi Stadionilla.

Joukkueiden kolmanteen kohtaamiseen lähdetään Joensuun Mailan johtaessa ottelusarjaa otteluvoitoin 2-0. Ensimmäinen ottelu päättyi Kerubi Stadionilla joensuulaisten voittoon numeroin 2-0 (2-1, 4-1) ja Pihkalasta joensuulaiset hakivat niin ikään puhtaan 2-0 (5-6, 0-3)- voiton. Näin ollen JoMalla on ensimmäinen mahdollisuus iskeä sarja poikki tiistaina kotikentällään.

Joensuun Maila on onnistunut kahdessa ensimmäisessä kohtaamisessa pitämään laadukkaalla ulkopellillään Tahkon aisoissa. Henri Litmanen on pelannut siepparin tontilla loistavaa ulkopeliä polttaen Tahkon kärkeä tehokkaasti. Myös miehen sisäpelaamisessa nähtiin tuttua Litmasta toisessa puolivälieräottelussa, kun mies iski kaksi lyötyä juoksua.

Hyvinkääläisten riveistä edellisessä kohtaamisessa onnistui mailassa parhaiten Teemu Nikkanen, joka onnistui puhkaisemaan JoMan tiiviin ulkokentän kahteen otteeseen.

Tiistain kolmanteen otteluun täytyy joensuulaisten latautua jälleen huolella, sillä helpolla Tahko ei tule JoMaa päästämään. Tahkolla on viimeinen mahdollinen paikka lähteä kääntämään ottelusarjaa nimiinsä.

-Muutamia asioita katsomme vielä kuntoon ja hiotaan vaihtotilannepelaamista sisällä, niin otteluun voimme lähteä luottavaisin mielin. Tahkolla on muutamia miehiä, jotka lyövät siten, että kokoajan täytyy olla hereillä ja jakso voi kääntyä milloin tahansa, kommentoi Juhani Lehtimäki.

Joensuun Maila - Hyvinkään Tahko tiistaina 20.8. klo 17.30 Kerubi Stadionilla / Osta liput ennakkoon tästä!