Kesän kolmas paikallismatsi tiistaina – ”Näissä peleissä on extralatausta"

Joensuun Maila ja Kiteen Pallo kohtaavat tiistai-iltana Kerubi Stadionilla.

Pesäpallohuuma jatkuu Kerubi Stadionilla tiistai-iltana paikalliskohtaamisella, kun Joensuun Maila ja Kiteen Pallo iskevät yhteen klo 17.30 alkavassa kamppailussa. Joensuun Maila on venyttänyt voittoputkeaan jo 12 ottelun mittaiseksi ja tuorein voitto irtosi sunnuntaina Kouvolan Pallonlyöjistä vieraskentällä numeroin 0-2 (7-9, 3-6).

–Alkukauden jälkeen pelaamisemme on rauhoittunut ja suoritukset ovat menneet parempaan suuntaan. Meillä kärsivällisyys säilyy hyvin jokaisessa ottelussa ja vaikka olemme olleet tappioasemassa, niin emme ole hetkahtaneet siitä. Sitä kautta voittoja on tullut, kommentoi Konsta Kettunen.

Kuluvalla kaudella joukkueiden pelitahti on todella kova ja tiistaina JoMa pelaa kolmannen ottelunsa viiden päivän sisällä.

–Tällaista tahtia kun pelataan, niin rasitus on kovaa koko ajan. Meillä onneksi on pieni etu siinä suhteessa, että olemme päässeet kierrättämään ukkoja ja sitä kautta saatu hieman huilia. Totta kai tämä on kropalle ja myös mielelle kovaa touhua.

Kauden ehdottomiin yllättäjiin lukeutuva Kiteen Pallo on pelannut vahvan alkukauden ja 15 pelatun ottelun jälkeen joukkue löytyy sarjataulukosta sijalta viisi. Sarjapisteitä KiPalla on kasassa 25 kappaletta.

–KiPa on tämän kauden yksi isoimmista yllättäjistä. He ovat pelanneet todella pirteää peliä ja varsinkin sisäpeli on heillä kulkenut hyvin. Siellä on moni kaveri ollut maila kuumana. Se on positiivinen yllätys ja hyvä joukkue on meillä tiistaina vastassa, näki Kettunen.

Joukkueet ovat kohdanneet alkukaudesta kahteen kertaan ja molemmat ottelut ovat venyneet supervuoropariin. Joensuussa heinäkuun alkupuolella pelatun ottelun vei nimiinsä KiPa numeroin 1-2 (6-2, 2-9, 1-3), mutta JoMa sai revanssinsa muutamaa päivää myöhemmin Kiteen Rantakentällä lukemin 1-2 (4-1, 5-6, 0-1).

–Totta kai näissä peleissä on extralatausta, varsinkin kun KiPa on pelannut hyvin ja on lähestulkoon sarjan kärkikahinoissa mukana. Tämän kauden kohtaamiset ovat tasan 1-1, niin kyllä näihin peleihin syttyy, päätti Kettunen.

Joukkueiden tehokkaimmat kotiuttajat alkukaudesta ovat olleet JoMasta Aleksi Rautiainen (1+47) ja KiPasta Sami Mikkolanaho (3+32). Etenijätilastossa JoMalta eniten juoksuja on tuonut Topi Hurskainen (24 tuotua) ja KiPalta Elmeri Purmonen (22 tuotua).

Liput ennakkoon

Lippukauppa kesän kolmanteen paikalliskamppailuun on käynyt kuumana. Liput ovat myynnissä ennakkoon tiistaihin klo 12.00 saakka Ticketmasterin verkkokaupassa. Lipunmyynti Kerubi Stadionin lippuluukuilla alkaa klo 16.30.