Kerubi Stadionin lauantaisaunassa vieraana Hyvinkään Tahko – "Hyvällä fiiliksellä lähdetään"

Tiivis kolmen ottelun viikko huipentuu lauantaina Kerubi Stadionilla, kun Hyvinkään tahko saapuu Joensuun Mailan vieraaksi.

Joensuun Maila jatkaa Superpesiksen runkosarjaa lauantaina kotikentällä, kun Hyvinkään Tahko saapuu vieraaksi Kerubi Stadionille klo 16.00 alkavaan kamppailuun. Viikon kahdesta aiemmasta ottelusta JoMalla on allaan puhtaat kolmen pisteen voitot, kun tiistaina sarjakärki Kouvolan Pallonlyöjät kaatui Kerubi Stadionilla numeroin 2-0 (4-3, 7-4) ja torstaina joukkue haki vierasvoiton Siilinjärveltä 0-2 (2-3, 3-4) -lukemin.

–Totta kai hyvät fiilikset tässä on, kun ensin kaatui sarjakärki Kouvola ja se oli meiltä kaikin puolin paras peli tähän vaiheeseen kesää. Näimme itsekin, kun pelasimme ehjän pelin, että missä mennään, kommentoi Joensuun Mailan Henri Litmanen.

–Siilinjärvellä on aina ollut hankala pelata vastustajan näkökulmasta. Tiesimme, että kotijoukkue laittaa kovasti kampoihin läpi ottelun, mutta saimme hyvän taisteluvoiton ja kolme pistettä kotiin tuomisiksi.

Lauantain vastustajan Hyvinkään Tahkon alkukausi on ollut tahmea ja joukkue löytyy sarjataulukosta sijalta 11. Hyvinkääläiset ovat onnistuneet saamaan kahdeksasta pelaamastaan ottelusta seitsemän sarjapistettä kasaan. JoMa puolestaan on kivunnut sarjataulukossa kolmanneksi yhden ottelun vähemmän pelanneena kuin kärkikaksikko Sotkamo ja Kouvola.

–Tämä välipäivä on mennyt palautellessa ja pelipalaveria pitäessä. Hyvällä fiiliksellä lähdetään lauantain otteluun, kun on pari voittoa alla ja peli on kulkenut kivasti. Meidän täytyy olla heti ottelun alussa tiukasti mukana pelissä, ja sitä kautta lähdemme onnistumisia hakemaan, pohti Litmanen.

Litmanen on täräyttänyt alkukauden aikana kahdeksassa pelaamassaan ottelussa 1+12=13 lyötyä juoksua.

–Alkuun ei kausi lähtenyt ihan niin hyvin kulkemaan, mitä olisin treenijakson päätteeksi odottanut, mutta pikkuhiljaa tässä on itsekin päässyt paremmin sisäpelissä onnistumisten makuun.

–Yllättävän hyvä alkukausi on itselläkin ollut siihen nähden, kun alkukaudet ovat aina olleet hieman haastavia ja sitten loppua kohden on peli parantunut. Sitä kelkkaa on saanut nyt käännettyä aikaisemmassa vaiheessa, ja lyöntikin on ollut mukavasti kepissä.

Joensuun Mailan neljä ensimmäistä kotiottelua ovat keränneet Kerubi Stadionille yleisöä peräti 1881 katsojan keskiarvolla.

–Ei muuta kuin tupa jälleen täyteen ja kova mekkala päälle. Kyllä pelaajana nauttii pelaamisesta Kerubi Stadionilla, kun kotiyleisö elää hienosti mukana ja ääntä paljon, päätti Litmanen.

Liput ovat liikkuneet jälleen ennakkoon kovaa tahtia ja katsomolohko 2 on loppuunmyyty. Varmista paikkasi ainutlaatuisessa pesistunnelmassa ja osta lippusi ennakkoon tämän linkin kautta. Ennakkoliput ovat myynnissä verkkokaupassa lauantaihin klo 12.00 saakka, jonka jälkeen porttimyynti avautuu klo 15.00.