Kausikorttimyynti käynnistyi vilkkaasti – lunasta viime kauden paikkasi viimestään 5.12.

Joensuun Mailan kausikorttimyynti on käynnistynyt vauhdikkaasti!

Kauden 2020 kausikorttimyynti käynnistyi marraskuun puolivälissä ja kortteja tulevalle kaudelle on myyty jo runsaasti. Haluamme tässä kohtaa muistuttaa, että mikäli haluat uusia viime kauden kausikorttipaikkasi, niin se tulee tehdä viimeistään 5.12.2019!

KUINKA UUSIN KAUSIKORTTINI?

Kauden 2019 kausikorttiasiakkaita pyydetään ottamaan yhteyttä Joensuun Mailan toimistoon. Kaikille asiakkaille tulee uusi kortti kaudelle 2020, jonka jälkeen kortti pysyy samana tuleville kausille. Kausikorttiasioissa toimistolla sinua palvelee yhteyspäällikkö Tanja Ahtiainen. Voit uusia kortin puhelimitse 0400 167 733, sähköpostitse document.write("gnawn.nugvnvara\100wbrafhhaznvyn.sv".replace(/[a-zA-Z]/g, function(c){return String.fromCharCode((c<="Z"?90:122)>=(c=c.charCodeAt(0)+13)?c:c-26);}));

OLEN UUSI KAUSIKORTTIASIAKAS

Uutena asiakkaana voit ostaa kausikortin Joensuun Mailan toimistolta tai uuden Ticketmaster Pro- palvelun kautta. Palvelussa pääset valitsemaan haluamasi paikan ja myös maksamaan ostoksen saman tien. Maksuvaihtoehtoja on useita.Uutena kausikorttilaisena sinun tulee rekisteröityä TmPro -järjestelmään, minkä jälkeen pystyt jatkamaan tilaustasi. TmProssa ei siis toimi samat tunnukset, kuin Ticketmasterin omassa verkkokaupassa.

KAUSIKORTTIEN HINNAT RUNKOSARJASSA

Pudotuspelien kausikorttien hinnoista tiedotamme heti, kun mahdolliset pudotuspelit varmistuvat.

YHTEISKAUSIKORTTI MIESTEN JA NAISTEN SUPERPESISOTTELUIHIN

Kaudella 2020 Kerubi Stadionilla pelataan miesten ja naisten Superpesistä! Uusi yhteiskausikortti on helppo tapa seurata molempien joukkueiden kotiottelut. Miesten kausikorttiin on mahdollisuus liittää naisten kausikortti. Naisten kausikortti kaudelle 2020 maksaa 90€. Mikäli haluat liittää naisten kortin miesten kausikorttiin, se onnistuu 70€ hintaan! Naisten otteluiden irtoliput maksavat 10€ kauden aikana.