Kausikortit myydään nyt!

Pesäpallokesä 2019 lähestyy kovaa vauhtia. Kausikortit ovat nyt myynnissä - varmista paikkasi Kerubi Stadionilta nyt!

Superpesiskausi pyörähtää käyntiin Fuengirolassa huhtikuun 28. päivä, kun Joensuun Maila kohtaa vierasottelussa Seinäjoen JymyJussit. Hallitseva Suomen mestari pelaa ensimmäisen kotiottelunsa Kerubi Stadionilla torstaina 9.5., kun vastustajaksi saapuu Vimpelin Veto. Katso koko ottelukalenteri tästä linkistä.

Hyppää tästä suoraan kausikorttikauppaan!

Kesällä 2019 kausikortti sisältää kaikki Joensuun Mailan kotiottelut – myös mahdolliset pudotuspelit aina viimeiseen kotipeliin saakka! Kauden 2019 uutuuskortti on aurikokatsomon kausikortti, joka tarjoaa 100€ hintaan koko kesän aurinkokatsomosta!

Kausikorttien hinnat kaudella 2019

Lapset -50% kaikista katsomonosista.

Havainnekuva Kerubi Stadionin katsomokartasta.

Kaksi tapaa lunastaa kausikortti

Tästä pääset kausikorttikauppaan varaamaan itsellesi parhaat paikat Kerubi Stadionilta Ticketmasterin verkkosivujen kautta. Huom! Verkkokauppatilauksen yhteydessä toimitustapa on "Posti kotimaa". Kortti toimitetaan sinulle Joensuun Mailan toimiston kautta.

Toinen vaihtoehto on käydä lunastamassa kausikorttipaikka Joensuun Mailan toimiston kautta. Joensuun Mailan toimisto palvelee osoitteessa Kuurnankatu 7, 80100 Joensuu. Toimisto on avoinna arkisin klo 10-15.

Maksutavat

Joensuun Mailan kausikortin voi maksaa toimistolla pankki- tai luottokortilla, E-Passi- sovelluksella, Smartum- tai Edenred- seteleillä.

Kausikortin ennakkoon varanneet

Syksyn ja alkutalven aikana olemme tarjonneet edellisen kauden kausikorttilaisille mahdollisuuden varata oma paikkansa tulevalle kesälle. Tiedotamme kausikortin varanneita henkilökohtaisesti heti, kun uudet kortit ovat saapuneet.

Kausikorttimainos 2019: