Kausikortit 2020 myynnissä nyt!

Kausikorttilaisena näet kaikki Joensuun Mailan 15 runkosarjan kotiottelua, Halli SM-ottelut, sekä mahdolliset harjoitusottelut. Kausikortti on yhtä ottelua kohden ylivoimaisesti paras ja halvin tapa olla joukkueen tukena. Kausikorttilaisena näet kotimatsit omalta paikaltasi ja kuulet ensimmäisten joukossa Joensuun Mailan kuulumisista! Tästä linkistä pääset suoraan kausikorttikauppaan.

VANHAT ASIAKKAAT

Kauden 2019 kausikorttiasiakkaita pyydetään ottamaan yhteyttä Joensuun Mailan toimistoon. Kaikille asiakkaille tulee uusi kortti kaudelle 2020, jonka jälkeen kortti pysyy samana tuleville kausille. Kausikorttiasioissa toimistolla sinua palvelee yhteyspäällikkö Tanja Ahtiainen. Voit uusia kortin puhelimitse 0400 167 733, sähköpostitse document.write("gnawn.nugvnvara\100wbrafhhaznvyn.sv".replace(/[a-zA-Z]/g, function(c){return String.fromCharCode((c<="Z"?90:122)>=(c=c.charCodeAt(0)+13)?c:c-26);}));

Päättyneen kauden kausikorttilaisilla on etuosto-oikeus omaan paikkaansa 5.12.2019 saakka. Tämän jälkeen vanhat korttipaikat vapautuvat yleiseen myyntiin.

UUSI KAUSIKORTTIASIAKAS

Uutena asiakkaana voit ostaa kausikortin Joensuun Mailan toimistolta tai uuden Ticketmaster Pro- palvelun kautta. Palvelussa pääset valitsemaan haluamasi paikan ja myös maksamaan ostoksen saman tien. Maksuvaihtoehtoja on useita.

Uutena kausikorttilaisena sinun tulee rekisteröityä TmPro -järjestelmään, minkä jälkeen pystyt jatkamaan tilaustasi. TmProssa ei siis toimi samat tunnukset, kuin Ticketmasterin omassa verkkokaupassa.

KAUSIKORTTIEN HINNAT RUNKOSARJASSA

Pudotuspelien kausikorttien hinnoista tiedotamme heti, kun mahdolliset pudotuspelit varmistuvat.

YHTEISKAUSIKORTTI MIESTEN JA NAISTEN SUPERPESISOTTELUIHIN

Kaudella 2020 Kerubi Stadionilla pelataan miesten ja naisten Superpesistä! Uusi yhteiskausikortti on helppo tapa seurata molempien joukkueiden kotiottelut. Miesten kausikorttiin on mahdollisuus liittää naisten kausikortti. Naisten kausikortti kaudelle 2020 maksaa 90€. Mikäli haluat liittää naisten kortin miesten kausikorttiin, se onnistuu 70€ hintaan! Naisten otteluiden irtoliput maksavat 10€ kauden aikana.

VIISI HYVÄÄ SYYTÄ HANKKIA KAUSIKORTTI

MAKSUTAVAT

Kausikortin maksuvälineenä käyvät käteinen, pankkikortti ja yleisimmät kulttuuri- ja liikuntasetelit, virikesetelit sekä e-passi. Ticketmaster Pro- palvelussa kausikortin voi maksaa laskulla, verkkopankkimaksulla tai luottokortilla. Joensuun Mailan toimistolla maksuvälineenä käyvät käteinen, pankkikortti, luottokortti ja yleisimmät kulttuuri- ja liikuntasetelit, virikesetelit sekä e-passi. Toimiston kautta kausikorttia ei myydä laskulla (pl. yritysasiakkaat)

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

MILLAISIA KAUSIKORTTEJA ON?

Kausikorttivaihtoehtoja löytyy Kerubi Stadionin stadionrakennuksen katettuun osaan, sekä kattamattomaan aurinkokatsomoon. Kerubi Stadionilla on kolme erillistä katsomokategoriaa (A, B & C ja D), joissa on numeroidut istumapaikat. Aurinkokatsomon paikat ovat numeroimattomia.

HALUAISIN NÄHDÄ MYÖS NAISTEN SUPERPESISOTTELUT?

Onnistuu! Miesten kausikorttiin on mahdollisuus liittää naisten kausikortti. Naisten kausikortti kaudelle 2020 maksaa 90€. Mikäli haluat liittää naisten kortin miesten kausikorttiin, se onnistuu 70€ hintaan! Naisten otteluiden irtoliput maksavat 10€ kauden aikana.

MISTÄ VOIN OSTAA KAUSIKORTIN?

Kausikortin voit ostaa Ticketmaster Pro- palvelusta tai Joensuun Mailan toimistolta. Joensuun Mailan toimisto palvelee osoitteessa Kuurnankatu 7, 80100 Joensuu arkisin klo 10-15. Sähköpostitse ja puhelimitse sinua palvelee Tanja Ahtiainen (document.write("gnawn.nugvnvara\100wbrafhhaznvyn.sv".replace(/[a-zA-Z]/g, function(c){return String.fromCharCode((c<="Z"?90:122)>=(c=c.charCodeAt(0)+13)?c:c-26);}));

KUINKA PALJON KAUSIKORTTI MAKSAA?

Kausikorttien hinnat löydät Ticketmaster Pro- palvelusta ja Joensuun Mailan kotisivujen liput- osiosta.

MITEN VOIN MAKAA KAUSIKORTTINI?

Ticketmaster Pro- palvelussa kausikortin voi maksaa laskulla, verkkopankkimaksulla tai luottokortilla. Joensuun Mailan toimistolla maksuvälineenä käyvät käteinen, pankkikortti, luottokortti ja yleisimmät kulttuuri- ja liikuntasetelit, virikesetelit sekä e-passi. Toimiston kautta kausikorttia ei myydä laskulla (pl. yritysasiakkaat)

MISTÄ NÄEN VAPAAT KAUSIKORTTIPAIKAT?

Vapaana olevat kausikorttipaikat näet reaaliajassa Ticketmaster Pro -palvelusta.

MITÄ JOS KAUSIKORTTINI HÄVIÄÄ?

Ota välittömästi yhteyttä Joensuun Mailan toimistolle.

Kausikortit myynnissä nyt!