Kauppaviikko Autotalo Hartikaisella – katso video!

Alkava viikko on Autotalo Hartikaisen Joensuun toimipisteessä kauppaviikko!

Pitkäaikainen yhteistyökumppanimme järjestää aikavälillä 4.-8.5.2020 myyntikampanjan, jossa Autotalo Hartikainen ja Ford lahjoittavat tehdyistä uusista Ford henkilö- ja hyötyajoneuvokaupoista 400€ Joensuun Mailan toimintaan. Kaikista muista kampanjan aikana Joensuun Hartikaisella tehdyistä kaupoista autotalo lahjoittaa 200€ JoMan tukemiseen.

Samalla kumppanimme tarjoaa huikeat edut varastossa oleviin Ford-malleihin: Muun muassa rajattu erä Ford Fiesta -malleja täysin kuluttomalla rahoituksella ja 1000€ varuste-edulla! Tarjoukset on viritetty kevätkuntoon koko talossa – tutustu kaikkiin tarjouksiin osoitteessa https://www.hartikainen.com

Katso videolta JoMan kevätkuulumiset ja suuntaa autokaupoille osoitteeseen Pamilonkatu 31, 80130 Joensuu – Kumppanimme toimii vastuullisesti autokauppoja tehdessä ja asiakkaiden ja henkilöstön turvallisuus on etusijalla. Autotaloissa on tehostettu siivousta ja lisätty käsidesien saatavuutta. Etäisyyttä pidetään ohjeistuksen mukaan asiakaspalvelussa ja kättelyä ei suoriteta tervehdittäessä. Ethän tule asioimaan sairaana. Autotalo Hartikaiseen saa yhteyden puhelimen lisäksi verkkosivuilta löytyvän “ota yhteyttä” -lomakkeen sekä sähköpostien välityksellä.

Katso video!