Kaisanet Joensuun Mailan yhteistyökumppaniksi

It-osaamisen palveluita tarjoava Kaistanet ja Joensuun Maila ovat solmineet yhteistyösopimuksen.

Ylä-Savon ja Pohjois-Karjalan alueilla toimiva verkkopalveluiden, tietoliikenteen, IT-palveluiden ja digitalisaation asiantuntijayritys Kaisanet ja Joensuun Maila ovat solmineet yhteistyösopimuksen.

Kaisanet laajensi toimintaansa Joensuuhun vuonna 2018 ostettuaan Data-Enter Oy:n koko osakekannan.

–Kaisanet on vahvasti alueellinen toimija ja haluamme omalta osaltamme olla kehittämässä myös Joensuun seudun digitaalisia palveluita. Näemme yhteistyön JoMan kanssa olevan yhteisten arvojen näkökulmasta luontevaa; meille tärkeitä asioita ovat vastuullisuus, jatkuvuus, toiminta-alueemme elinvoimaisuuden kehittäminen ja yhdessä tekeminen, kommentoi markkinointi- ja viestintäpäällikkö Heini Sivula.

Tuore kumppanuus Joensuun Mailan kanssa nähdään yrityksessä luontevana tapana näkyä Joensuussa.

– Joensuun Mailan brändi on tunnistettava ja siihen sitoudutaan; tämän kumppanuuden kautta pystymme tuomaan Kaisanetin tarjooman paremmin näkyville Joensuun alueella, päätti Sivula.

Uusi kumppanuus koetaan Joensuun Mailassa mieluisana.

–On hienoa päästä tukemaan yritystä heidän oman toimintansa kehittämisessä. Uskon tämän yhteistyön avulla Kaisanetin tunnettavuuden kasvavan Joensuun alueella. Kaisanet tulee näkymään vahvasti Joensuun Mailan kotiotteluissa talkavalla kaudella, näki Super-JoMa Oy:n toimitusjohtaja Jonne Kemppainen.