Kaikki mitä tarvitsee tietää kotiavauksesta

Torstaina päästään nauttimaan pesäpallohuumasta Kerubi Stadionilla, kun Joensuun Mailan vieraaksi saapuu Vimpelin Veto.

Ottelutapahtuma

Portit kotiavaukseen avataan klo 17.00, jolloin myös irtolippujen myynti lippuluukuilla käynnistyy. Ottelu alkaa klo 18.00. Ottelun alussa Kerubi Stadionilla nähdään historiallinen hetki, kun Joensuun Maila julkistaa seurahistorian ensimmäisen mestaruusviirin. Ottelun alla nähdään myös Joensuun Mailan uusi Intro-video alkavalle kaudelle, sekä muistellaan historiallista mestaruuskautta.

Kausikortit ja ennakkoliput

Kausikorttilaiset ja ennakkolipun ostaneet pääsevät suoraan lippujen tarkistukseen ilman lippuluukulle jonottamista. Oletko tilannut korttisi viime hetkillä, eikä kortti ole vielä saapunut? Ei hätää. Järjestämme kausikorttien noutopisteen lipunmyynnin välittömään läheisyyteen. Jos korttiasi ei ennättänyt vielä ensimmäisiin otteluihin, niin tarjoamme korvaavan lipun paikallesi.

Lipunmyynti

Ennakkoliput ovat myynnissä Ticketmasterin verkkokaupassa, Joensuun Mailan toimistolla, sekä Joensuussa Carelicumissa. Ennen ottelun alkua lippuja myydään Kerubi Stadionin lippuluukuilla. Suosittelemme ostamaan liput ennakkoon, että vältämme ruuhkia portilla. Huomioithan, että lippuluukuilla tehdään vain ns. pikamyyntiä, jolloin myyjä valitsee automaattisesti katsomokartalta parhaat mahdolliset vapaat paikat halutusta katsomonosasta. Jos haluat itsellesi tietyn paikan katsomosta, niin paikka kannattaa hankkia verkkokaupan tai toimiston kautta ennakkoon.

Lippujen hinnat

Lippujen hinnat kotiavaukseen:

Kaudella 2019 yli 75 vuotta täyttäneet pääsevät veloituksetta JoMan kotiotteluihin Suomen Seniorikotien tarjoamana. Lapset alle 12 vuotta pääsevät veloituksetta aurinkokatsomoon (Paikkalippu stadionrakennukseen -50%). Mahdollisilla vapaakorteilla on vapaa pääsy aurinkokatsomoon, vapaakorttilainen voi halutessaan päivittää vapaalipun stadionrakennuksen paikkaan, jonka saa puoleen hintaan lippuluukulta. Kerubi Stadionin pyörätuolipaikat löytyvät A-katsomoiden etuosan tasanteilta. Saattajalle ilmainen sisäänpääsy. Ottelutapahtumaan ei saa tuoda lemmikkieläimiä.

Kioski- & ravintolapalvelut

Kioski- & ravintolapalvelut avaavat luukkunsa lipunmyynnin alkaessa. Kioskit sijaitsevat Kerubi Stadionin alimmalla tasanteella joka puolella stadionrakennusta. Karjalainen SportBar palvelee B1 ja C1- katsomoiden ylätasanteella. SportBariin pääsee stadionrakennukseen oikeuttavalla lipulla ja kaikilla kausikorteilla.