Jymy JoMan vieraaksi torstain huippuotteluun

Sotkamon Jymy saapuu Joensuun Mailan vieraaksi torstain huippuotteluun Kerubi Stadionille.

Superpesiksen tiivis pelitahti tarjoilee pesäpalloherkkua joensuulaisyleisölle heti torstaina, kun viime kauden finalistit kohtaavat toistamiseen saman viikon aikana. Tiistaina Sotkamossa pelatun kamppailun vei Joensuun Maila nimiinsä numeroin 0-2 (2-8, 5-6), joten Jymy saa revanssin paikan nopeasti.

–Tiistain otteluun joukkueella oli poikkeuksellisen hyvä tunnelataus ja valmistautuminen. Varsinkin ottelun toisella jaksolla kotijoukkue pääsi parikin kertaa useamman juoksun karkumatkalle, niin me saimme nopeasti kuolleet hetket katkaistua. Sisäpelissä tuli onnistumisia ja saimme uskon ja luottamuksen pelaamiseen säilymään, muisteli pelinjohtaja Mikko Korhonen joukkueiden edellistä kohtaamista.

Joensuun Mailan kokoonpanossa nähdään torstain kamppailussa pieniä muutoksia, kun kärkimieheksi vaihtuu ensimmäistä kertaa Simo Vainikainen, joka on aiemmissa otteluissa pelannut kakkoskärjessä tai etenijäjokerina. Lauri Kivinen tekee paluun kokoonpanoon ja huiluvuorossa on Simo Rahunen.

–Pystymme tekemään pieniä varotoimenpiteitä. Jos joukkueessa on pieniäkään tuntemuksia ja mietintää, että pelaisiko vai ei, niin kyllä tässä vaiheessa on ehdottomasti ei pelaamiselle. Meidän kolmentoista miehemme nipusta olemme päässeet valitsemaan jälleen ne miehet, jotka tälle päivälle haluammekin kentälle ja tätä pelituntuman ylläpitämistä tulemme kaikkien kohdalla edelleenkin jatkamaan.

Torstain kärkikamppailussa tullaan varmasti näkemään tunnetta ja tasaista taistelua sarjapisteistä.

–Eihän tässä fiiliksiä voi moittia ollenkaan. Meillä on hyvä peli alla tiistailta vieraskentältä Sotkamosta, joten yritetään siitä ammentaa kaikkea energiaa ja rentoutta illan otteluun, päätti "Doksa".

Kerubi Stadionin stadionrakennuksen paikat myytiin illan otteluun loppuun jo alkuviikosta. Aurinkokatsomoihin on vielä lippuja saatavilla ja loput liput myydään portilta klo 17.00 alkaen.

Tervetuloa Kerubi Stadionille nauttimaan kärkimatsin tunnelmasta!

Joensuun Mailan kokoonpano