Juha Puhtimäki jatkosopimukseen Joensuun Mailan kanssa

Joensuun Maila ja lukkari Juha Puhtimäki ovat solmineet 1+1- vuotisen jatkosopimuksen.

Ilmajoelta kotoisin oleva Superpesiksen ehdoton tähtipelaaja Juha Puhtimäki jatkaa Joensuun Mailan paidassa myös kaudella 2020. Tuore sopimus sisältää myös option kaudesta 2021. Puhtimäki siirtyi Joensuun Mailaan kauden 2018 päätteeksi Hyvinkään Tahkosta ja heti ensimmäisellä JoMa-kaudellaan mies pääsi juhlimaan Suomen mestaruutta.

–Hyvät fiilikset tässä on. Täällä on pelaajan hyvä olla, kun olosuhteet ovat aivan viimeisen päälle ja seura hoitaa asiat hienosti, niin ei ole mitään negatiivista sanottavaa, kommentoi Puhtimäki jatkosopimustaan.

Miehen palkintokaapista löytyy SM-kullan lisäksi myös pronssinen mitali, jonka hän saavutti Nurmon Jymyssä kaudella 2008.

Palkintokaappiin on vuosien varrella kertynyt myös yksilönä saavutettuja palkintoja. Puhtimäki valittiin kauden 2018 päätteeksi pudotuspelien arvokkaimmaksi pelaajaksi, kaudella 2017 mies voitti Superpesiksen kärkilyöntikuninkuuden 233:lla kärkilyönnillä, sekä häntä muistettiin pelaajien äänestämällä kultaisella mailalla, joka annetaan kauden päätteeksi parhaaksi valitulle sisäpelaajalle. Miesten Itä-Länsi- arvo-ottelussa Puhtimäki on esiintynyt neljä kertaa.

–Kyllähän Joensuussa on turvallinen tulevaisuus, kun seuralla on pitkä liuta jatkosopimuksia jo tässä vaiheessa ja seurasta paistaa se, että halutaan taistella mestaruudesta joka vuosi. Sen suhteen myös itsellä on levollinen mieli, näki huippulukkari.

Puhtimäen jatkosopimus julkaistiin Joensuun Maila – Kouvolan pallonlyöjät- ottelussa ensimmäisen vuoroparin aikana videon muodossa. Katso julkaisuvideo tästä!

Katso video