Juha Niemen Manse PP JoMan vieraaksi lauantaina

Joensuun Maila saa vieraakseen lauantain kamppailuun sarjanousija Manse PP:n Tampereelta.

Tiistaina kesän kolmannen paikalliskamppailun Kiteen Palloa vastaan komeaksi 2-1 (4-2, 0-1, 1-1, 4-3)-kotivoitoksi kääntänyt Joensuun Maila saa lauantaina vieraita Tampereelta, kun Juha Niemen tähdittämä Manse PP saapuu Kerubi Stadionille.

–Edellinen kamppailu KiPaa vastaan oli erittäin rauhallista ja kärsivällistä tekemistä joukkueelta. Kauden aikana on pelin sisällä sattunut vaikka minkälaisia tapahtumia, mutta ne eivät ole joukkueen yleisilmeeseen vaikuttaneet, kommentoi JoMan Antti Hartikainen.

Joensuun Maila ja Manse PP ovat kohdanneet tällä kaudella kertaalleen aiemmin. Elokuun alussa pelatun kamppailun vei nimiinsä Joensuun Maila numeroin 0-2 (1-7, 0-2).

–Kun kävimme Tampereella pelaamassa, niin meillä oli kaksi ottelua Sotkamoa vastaan alla. Rehellisyyden nimissä täytyy sanoa, että Manse PP lahjoitti meille siinä ottelussa kyllä paljon tilanteita, sekä juoksuja ensimmäisellä jaksolla.

–Toisella jaksolla saimme siellä tehtyä tarvittavat pinnat viimeisessä vuoroparissa, jotka riittivät voittoon. Meillä oli sen toisen jakson osalta hieman laskeva käyrä omassa pelissä, kun puolestaan vastustaja sai paremmin pelin juonesta kiinni, pohti Hartikainen.

Niemen paluu Joensuuhun

Manse PP:n numero 10 ei Kerubi Stadionilla esittelyjä kaipaa: jokeritykki Juha Niemi palaa lauantaina Joensuuhun tällä kertaa vastustajajoukkueen paidassa. Niemi pelasi ennen Manse-siirtoaan JoMassa seitsemän kautta ja voitti viisi SM-pronssia sekä kaksi Suomen mestaruutta. Yksi Joensuun Mailan 2010-luvun nousun avainhenkilöistä löi JoMassa runkosarjassa ja pudotuspeleissä yhteensä 816 juoksua.

–Lauantaina saamme olla hereillä ja valppaana kyllä koko ajan. Manse on pelannut tällä kaudella tiukkoja pelejä, mutta pisteitä ei ole sitten jostain syystä tullut, vaan jaksot ovat päättyneet tasan tai sitten niukkaan tappioon. Heillä on erittäin hyviä etenijöitä, vaihtajia ja Kerubi Stadionille paluun tekevä Juha Niemi, joka tuo vaarallisuutta mailan varteen.

Hartikaiselta kiitosta kotiyleisölle

Tälle kaudelle Joensuun Mailaan Kouvolan Pallonlyöjistä siirtynyt Hartikainen antaa kiitosta joensuulaiselle pesäpalloyleisölle.

–Yleisörajoitukset huomioiden kapasiteetti huutaa punaista lähes jokaisessa ottelussa. Heti ensimetreiltä lähtien kokemukseni on ollut erittäin hieno. Yleisö lähtee huikealla tavalla peliin mukaan ja tunnelma on Kerubi Stadionilla mahtava ottelusta toiseen.

–Täytyy vielä samaan hengenvetoon sanoa, että täällä arvostetaan myös vastustajaa ja annetaan myös sille puolelle kunnianosoituksia. On mahtava ja upea kotiyleisö meillä ja tätä tukea tarvitsemme varmasti myös jatkossa, päätti Hartikainen.

Ennakkoliput otteluun ovat myynnissä lauantaihin klo 12.00 saakka Ticketmasterin verkkokaupassa. Lipunmyynti portilla avautuu klo 15.00