JoMan toimitusjohtaja Jonne Kemppainen siirtyy Pesäpalloliiton myyntijohtajaksi

Super-JoMa Oy:n toimitusjohtajana syksystä 2018 lähtien toiminut Jonne Kemppainen, 34, siirtyy Suomen Pesäpalloliiton myyntijohtajaksi. Kemppainen aloittaa uudessa tehtävässään välittömästi, mutta jatkaa myös JoMan toimitusjohtajana tulevan Superpesis-kauden loppuun saakka. Päätoimisesti Kemppainen siirtyy Pesäpalloliiton palvelukseen 1.10.2020 mennessä.

–Koen tämän pestin olevan omalle työuralleni oiva kehitysaskel. Olen päässyt viime vuodet työskentelemään loistavassa työyhteisössä, missä ei ole uudistuksia pelätty. Samaa innovatiivisuutta ja rohkeutta pyrin tuomaan myös koko pesäpalloliikkeeseen, Jonne Kemppainen sanoo.

–Pesäpallo on erityisen kova juttu maakunnissa ja laji on ollut muutenkin hyvässä nosteessa viime vuodet. Tavoitteenani on, että kansallislajimme on esillä entistä enemmän eri medioissa ja keskustelufoorumeissa.

Kaudella 2005 Superpesis-debyyttinsä pelaajana tehnyt Kemppainen on toiminut pelaajauransa ohella myös Kankaanpään Mailan toiminnanjohtajana sekä Joensuun Mailan myyntipäällikkönä. Pelaajauransa kuopiolaislähtöinen Kemppainen lopetti Suomen mestaruuteen kauden 2018 päätteeksi.

Pesäpalloliitossa Kemppaisen rooli liittyy kumppanuuksien, myynnin ja markkinoinnin kehittämiseen.

–Uskon, että Jonne siivittää osaltaan pesäpalloliikettä kehittymään entistäkin vahvemmaksi kaikkialla Suomessa, toteaa maaliskuun alussa Pesäpalloliiton toiminnanjohtajana aloittanut Petri Pitkäranta.

Uuden toimitusjohtajan haku alkaa välittömästi

Super-JoMa Oy:n hallituksen puheenjohtaja Joni Nousiainen haluaa jo tässä vaiheessa kiittää Jonne Kemppaista arvokkaasta työstä, jota hän on seuran eteen usean vuoden ajan tehnyt.

–Jonne on ollut mukana rakentamassa nyky-Jomaa merkittävässä roolissa ensin pelaajana ja sittemmin toimiston puolella. Toivotan menestystä tulevaan pestiin ja uskon, että valinnasta tulee olemaan iloa meille kaikille pesiksen ystäville jatkossa! Samalla tapahtuva muutos antaa ison mahdollisuuden uudelle henkilölle viedä Joensuun Mailaa edelleen seuraavalle tasolla entistä merkittävämpänä toimijana Suomen pesiskartalla, Nousiainen sanoo.

Joensuun Maila aloittaa välittömästi uuden toimitusjohtajan rekrytoinnin, ja paikka tullaan täyttämään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja:

Jonne Kemppainen 045 166 1832

Joni Nousiainen 0400 355 445

Petri Pitkäranta 044 780 0600