JoMan kausi päättyi neljänteen sijaan

Joensuun Mailan kausi 2020 päättyi neljänteen sijaan, kun Vimpelin Veto oli kolmannessa pronssiottelussa vahvempi lukemin 1-2 (3-5, 3-1, 0-0, 5-6).

Kolmas pronssiottelu tarjosi 1457-päiselle yleisölle viihdyttävän kamppailun Superpesiksen pronssimitaleista. Joensuun Maila hallitsi ottelun avausjaksoa avausvuoroparin 3-0-johdon turvin, mutta ViVe iski kolmannen tasoittavalla viidesti vieden jakson. Ottelun toisella jaksolla Vimpeli karkasi 0-1-johtoon Perttu Ruuskan onnistumisella, mutta JoMa taisteli toisen jakson itselleen, kun Aleksi Rautiainen onnistui kolmesti kotiutuksessa ja ottelu eteni supervuoropariin.

Supervuoroparissa ei juoksuja nähty ja edessä oli hurja trilleri kotiutuslyöntikilpailun muodossa. Ensimmäisessä viiden parin kotiutuskisassa JoMasta onnistui Rautiainen ja Vimpeliltä Janne Mäkelä. Ottelun ratkaisu nähtiin lopulta vasta neljännessä kotiutuslyöntikilpailussa, jossa JoMa onnistui kerran Henri Litmasen toimesta ja Vimpeli kahteen kertaan Mäkelän ja Matias Rinta-ahon toimesta.