JomaCast rantautuu Suplaan!

JomaCast on uusi JoMa-aiheinen podcast, joka tarjoaa pesäpallokansalle puhetta joensuulaisesta pesäpallosta niin pelikentältä kuin sen ulkopuolelta.

Joensuun Maila haluaa palvella kannattajiaan jatkuvasti paremmin. Tästä osoituksena on uusi podcast-ohjelma, joka tarjoaa runsaasti erilaisia tarinoita joensuulaisen pesäpalloilun ympäriltä. JomaCastin studioisäntänä ja vakioäänenä kuullaan Petja Vuojärvi, joka haastattelee viikoittain vaihtuvia vieraita ohjelmassa.

–Tämä on ollut mieleinen haaste itselleni urheilun äänityöläisenä ja pesisfanaatikkona. JomaCastissa päästään hienosti pintaa syvemmälle Joensuun Mailan maailmaan ja tarinoihin. Nauhoituksissa syvennytään hienosti aiheisiin ja jaksoissa kuullaan varmasti asioita joita ei aiemmin olla kuultu. Tarkoituksena on koskettaa koko pesäpalloväkeä hienoisesti Joensuun Mailan värisillä kuulokkeilla kuultuna, kommentoi Vuojärvi.

JomaCastin julkaisualustana toimii Supla, joka on Suomen monipuolisin äänikirja-, podcast- ja radiopalvelu. Samasta palvelusta löydät kaikki suomalaiset äänikirjat, isoimmat podcastit ja suosituimmat radiokanavat.

Avausjakson vieraana Vuojärven haastattelussa on Petri Pennanen. Kaksiosaisessa avaushaastattelussa keskustellaan mestariksi kasvamisesta ja kuullaan Pennasen kertomana taustaa joukkueen rakentamista, sekä tietä mestariksi vuodesta 2013 lähtien. Ensimmäinen jakso rantautuu kuuluville Suplaan tiistaina 28.4.2020.

JomaCastin tuotannosta vastaa Joensuun Mailan sisällöntuottaja Joona-Pekka Hirvonen.

–Hienoa, että saamme jälleen uuden kanavan ja tavan seuraajiemme palvelemiseksi. Podcastien suosio on kovassa nosteessa ja myös me haluamme vastata huutoon uuden keskusteluohjelman avulla, linjasi Hirvonen.