JoMa venytti voittoputkeaan kymmeneen – "Homma oli hallinnassa"

Joensuun Maila venytti voittoputkeaan jo kymmenen ottelun mittaiseksi, kun Imatran Pallo-Veikot kaatui tiistai-iltana Ukonniemessä numeroin 0-2 (3-5, 0-2).

Sateisissa olosuhteissa pelattu kamppailu alkoi joensuulaisittain maukkaasti, kun heti ensimmäisen vuoroparin aloittavalla vuorolla joukkue onnistui neljään kertaan. Avausjuoksu syntyi harhaheitolla, mutta tämän jälkeen sisäpelikoneisto rullasi terävästi, kun Konsta Kettunen, Samuel Tirkkonen ja ja Topi Hurskainen takoivat 0-4-lukemat taululle.

–Jos meillä sunnuntaina Tampereella oli teemana huolellisuus, niin sitä se oli tänäänkin ja se kyllä piti. Ennen peliä ajattelin, että jos saadaan Jussila-Partanen välillä yksi tai kaksi epäonnistumista rikkomaan heidän peliänsä, niin se on hyvä juttu. Niitä tuli sitten kuitenkin enemmän, kuin ajattelimme, pohti pelinjohtaja Mikko Korhonen.

JoMa onnistui suunnitelmassaan hyvin, eikä Imatra saanut iskun paikkoja, vaikka joukkue kolmeen kertaan avausjaksolla onnistuikin. Avausjakson loppulukemat kirjattiin joensuulaisille numeroin 3-5.

–Vaikka lukemat näyttävät tiukahkoilta, niin kyllä tunsin jatkuvasti niin, että homma oli hallinnassa. Tuo tilannemäärä 26 kappaletta seitsemään vuoroon on ilahduttava.

Ulkopeli loistavalla tasolla toisella jaksolla

Joensuun Mailan vakaa ote ottelusta jatkui myös tauon jälkeen. Avausvuorossa kumpikin joukkueista jäi juoksuitta, mutta joensuulaiset onnistuivat toisessa vuorossa kahteen otteeseen, kun ensin Juha Puhtimäki onnistui ja perään Aleksi Rautiainen iski pallon varmuudella kolmoskopparin eteen.

–Se oli sellainen kohtuullisen ehjä suoritus. Tilanteita teimme todella hyvin, mutta kotiuttamisissa olisimme voineet olla hieman terävämpiä. Kolmeen pisteeseen täytyy olla tyytyväinen, varsinkin kun oli tällainen pikkaisen nahu keli. Tästä on hyvä jatkaa, pohti Joensuun Mailan parhaana palkittu Juha Puhtimäki.

Ottelun kolmostilanteet kirjattiin joensuulaisille numeroin 8-26.

–Piirun verran parempaa kotiuttamista olisi voinut olla, mutta tänään tämä riitti ja saimme tehtyä tarvittavat juoksut. Olemme tyytyväisiä voittoon ja kolmeen sarjapisteeseen, päätti Korhonen.

Joensuun Maila pelaa seuraavan kerran perjantaina, kun Kankaanpään Maila saapuu vieraaksi Kerubi Stadionille. Varmista paikkasi perjantai-illan matsiin ja osta lippusi ennakkoon tästä linkistä!

Katso kuvat