JoMa taisteli kotivoiton 2486 katsojan edessä!

2486 katsojaa vetänyt JomaVastuu- ottelu tarjosi tasaisen taistelun sarjapisteistä.

Ottelun avausjakso oli tasainen ja molemmat joukkueet esittivät vahvaa ulkopelaamista. Vierailija Koskenkorvan Urheilijat siirtyi 0-1- johtoon, kun vahvassa vireessä oleva Patrik Wahlsten pommitti johtojuoksun Iiro Kuosan räpylän kautta. JoMan vastausta odoteltiin kolmanteen vuoropariin saakka, jossa Aleksi Rautiainen lopulta onnistui. Kierteinen näpy puraisi kakkosrajaan, polttoheitto katosi kotipesän takana sijanneiden mainoksien alle ja tuloksena oli kaksi juoksua. 2-1- lukemat jäivät myös jakson loppulukemiksi.

–Ensinnäkin sellaista tunnetta olemme kauheasti hakeneet ja nyt sitä oli. Ensimmäisessä vuorossa meillä oli puoleen minuuttiin paloton ajolähtö, kolme hyökkäystä, mutta laaduttomat lyönnit. Tunne oli koko ajan sellainen, että olemme tulossa ja hallinta oli meillä, näki pelinjohtaja Juhani Lehtimäki ottelun jälkeen.

Koskenkorva vahva toisella jaksolla

Toisella jaksolla vierailijat löysivät vahvan sisäpelivireen. Heti ensimmäisessä vuorossa Petrus Puputti kotiutti Tuomas Tuohisaaren kakkospuolelle painuneella välilyönnillä. JoMa tasoitti jakson tasoittavalla vuorollaan, kun Mikko Kemppaisen lyönti painui tehokkaasti kakkosjatkeelle kotiuttaen Joni Lehikoisen.

–Hyvän määrän teimme tilanteita, mutta emme niistä sitten tehneet juoksuja. Toisen jakson alussa Koskenkorva pelasi röyhkeästi ja hyvin ulkona todella lähellä.

Tämän jälkeen koskenkorvalaiset kuitenkin karkasivat Wahlstenin kahdella ja Riku Niemen yhdellä onnistumisella ja jakso päättyi 1-4- vierasvoittoon.

–Emme todellakaan saaneet parastamme irti. Miestä saimme hyvin kolmoselle, mutta jostain syystä emme saaneet sitten miestä kotiin ja pelissä tuli virheitä, joita ei enää tarvitsisi tässä vaiheessa kesää tulla, kommentoi JoMan parhaana palkittu Henri Litmanen.

Supervuoro JoMan heiniä

Supervuoroparin JoMa aloitti sisävuorolla murskaavasti niitaten taululle 3-0 johdon Juha Niemen, Rautiaisen ja Joni Lehikoisen onnistumisilla. Tämän jälkeen JoMan räpylä piti mallikkaasti ja kaksi sarjapistettä jäi Joensuuhun.

–Virheet pitää karsia pois ja mennä eteenpäin. Kaksi pistettä ja voitto, niin siihen pitää olla tyytyväinen, jatkoi Litmanen.

Samoilla linjoilla oli myös pelinjohtaja Lehtimäki.

–Kun saadaan tunnetta, vähän ahdistaa ja sitten kun saadaan peli käännettyä tiukkojen jaksojen kautta, niin juuri näitä tässä tarvitsemme. Pelin taso ei toki meiltä ollut sellainen, kun on jossain kohtaa ollut, mutta erittäin paljon lämmittää se, että pystyimme voittamaan.

–Virheitä ei jäädä voivottelemaan, vaan treenataan. Kun saadaan miehiä vähän takaisinkin ja kohta toivottavasti myös juoksemaan, niin kyllä se sisäpelikin tulee vielä kovemmaksi, päätti Lehtimäki.