JoMa matkaa Kempeleen Kirin vieraaksi sunnuntaina

Superpesiksen runkosarja jatkuu Joensuun Mailan osalta sunnuntaina vierasottelulla Kempeleen Kiriä vastaan.

Joensuun Mailan superpesismiehistö on saanut huilata sarjaotteluista viikon verran. Joukkueella on alla 2-0 (5-0, 4-1)- kotivoitto Siilinjärven Pesiksestä viime sunnuntain kotiottelusta. Viikon aikana joukkue on keskittynyt harjoittelemaan.

–Nyt on treenattu aktiivisesti ja olemme tehneet pari treeniä päivässä tässä viikon aikana. Oman pelaamisemme kehityskohtia on käyty läpi ja niitä juttuja kehitetty eteenpäin, kommentoi Joensuun Mailan lukkari Juha Puhtimäki.

Sunnuntaina JoMa kohtaa toisen Superpesikseen nousseen joukkueen, Kempeleen Kirin. Kiri pelasi mallikkaan hallikauden ja joukkueen kaulaan ripustettiin halli-SM- pronssit Kuopion lopputurnauksessa maaliskuussa. Kempeleläisten alkukausi on ollut kuitenkin nihkeä, sillä kahdesta ensimmäisestä ottelustaan Kiri on puristanut itselleen yhden pisteen. Lyöntivoimaa kempeleläisillä riittää, sillä rosterista löytyy kovia kotiuttajia Ossi Meriläisen, Marko Pelkosen ja Matti Korhosen johdolla.

–Vaikka kyseessä on sarjanousija, niin heillä on kohtuullisen kokenut joukkue. Lyöntivoimaa sieltä kyllä löytyy paljon, joten vaarallinen sisäpelijoukkue on sunnuntaina vastassa.

Kempeleen Kiri markkinoi ottelua nostamalla nimenomaan Puhtimäen esiin otsikoimalla ottelumainoksensa näin: ”Kesyttääkö Puhtimäki mustan hevosen?”.

–Kommentoin itseasiasiassa sitä päivitystä, että olen tehnyt omistakin hevosista järjestään ruunia, naurahti Puhtimäki hauskaa markkinointitempausta.

JoMa matkaa kohti Kempelettä sunnuntaina. Joukkueen aamuharjoitus pidetään Nurmeksessa, jonne paikallinen yleisö saa tulla nauttimaan paikan päälle aamuharjoitusten tunnelmasta. Joukkue on paikalla n. klo 9.45-11.00.

Itse ottelun voit seurata Ruutu Urheilun fanikameralähetyksestä alkaen klo 16:45.