Joensuun Mailan uudet peliasut julki – katso video!

Joensuun Maila uudistaa peliasunsa tuleville vuosille.

Joensuun Mailan peliasut saavat uuden ilmeen seuraavalle kolmelle vuodelle AD Varaosamaailman kanssa solmitun yhteistyösopimuksen myötä. Paitojen päävärit pysyvät aiemmilta vuosilta samoina, mutta paidan tekstuuri ja leikkaus ovat kokeneet täydellisen uudistuksen. Lisäksi peliasuissa komeilee ainoastaan yksi kumppanilogo – AD Varaosamaailma.

–Yrityksemme on jo pitkään halunnut luoda jotain uutta tukemamme joensuulaisen joukkuelajin peliasussa. On hienoa, että JoMa oli valmis uudistumaan myös tässä asiassa. Uskon, että niin pelaajat kuin fanitkin voivat olla ylpeitä tästä uudesta ilmeestä, sanoo kauppaneuvos Harri Broman.

Peliasujen suunnittelu käynnistyi jo hyvissä ajoin viime syksyn puolella. Paidoissa on tulevina vuosina useita tarkkaan hiottuja yksityiskohtia. Kotipaita on pääväriltään punainen sisältäen valkoisia yksityiskohtia ja puolestaan mustaa vieraspaitaa koristaa kultaiset yksityiskohdat.

–Peliasusta tehtiin monta erilaista suunnitelmaa. Haimme peliasuun paljon esimerkkiä muista lajeista ja lopputulokseen olemme todella tyytyväisiä. Halusimme pohjasta yksinkertaisen ja arvokkaan. Tämä peliasu on ainutlaatuinen suomalaisessa urheilussa ja pääsemme ylpeydellä sitä kantamaan tulevan kauden otteluissa, toteaa Joensuun Mailan toimitusjohtaja Jonne Kemppainen.

Peliasut ovat Joensuun Mailan brändin keulakuva ja ne kuvastavat keihäänkärkenä sitä, miltä seura haluaa näyttää ulospäin.

–Olemme vuosien mittaan tuoneet pesäpallokentille monenlaisia peliasuja. Joskus halusimme tehdä vieraspaidastamme mahdollisimman räikeän, jotta jäisimme entistä paremmin ihmisten mieleen kentältä ja samalla erottuisimme muista joukkueista. Kotipaidan olemme aina halunneet pitää punaisena, koska sillä haluamme viestiä kotikuntaamme.

–Uuden peliasun taustalla on tahto tuoda pesäpalloon arvokkuutta sekä samalla nostattaa koko Pohjois-Karjalaisen urheilukulttuurin tunnettavuutta ympäri Suomen, Kemppainen taustoittaa uutta peliasua.

Pelipaidat nyt verkkokaupassa!

Liiga Sport Wearin valmistamat pelipaidat löytyvät nyt julkaisun yhteydessä myös verkkokaupastamme! Paitaan voit valita pelaajan nimen tai halutessasi painatuksen saa myös omalla nimellä. Paidan toimitusaika on 2-3 viikkoa.