Joensuun Mailan ja Autotalo Hartikaisen pääyhteistyökumppanuus jatkuu kaudella 2020

Joensuun Maila ja Autotalo Hartikainen ovat sopineet kautta 2020 koskevasta pääyhteistyökumppanuudesta.

Neljä autotaloa Joensuussa, Kuopiossa, Iisalmessa ja Kajaanissa omistava Autotalo Hartikainen jatkaa Joensuun Mailan pääyhteistyökumppanina myös tulevalla kaudella.

–Jatkamme hyvillä mielin pitkää ja toimivaa yhteistyötä Joensuun Mailan kanssa. JoMan organisaatiosta huokuu todella kova tekemisen taso ja positiivinen asenne, joka näkyy niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin. Kaikki yhteistyö on sujunut aina erittäin hyvin ja uskomme yhteistyön yhä kehittyvän ensi kaudella, kommentoi Autotalo Hartikaisen myyntijohtaja Teemu Hartikainen.

Pitkään jatkunut yhteistyö näkyy näin ollen Joensuun Mailan ottelutapahtumissa myös tulevana kesänä. Pelipallo tuodaan viime kausilta tuttuun tapaan autolla tapahtumaan ja myös viime kesänä suuren suosion kerännyt katsojille suunnattu Hartikaisen taukokilpailu nähdään ottelutapahtuman ohjelmistossa.

–JoMa on viime vuosina tarjonnut lajin seuraajille unohtumattomia elämyksiä ja nostanut entisestään Joensuun asemaa vahvana urheilukaupunkina. Meidän toimialallamme on tärkeää olla läsnä siellä missä asiakkaammekin ovat ja tähän JoMa-yhteistyö tarjoaa meille ainutlaatuisen näkyvyyden. Haluamme jatkossakin tarjota kaikki autoilun palvelut lajia seuraaville, päätti Hartikainen.

Joensuun Mailan puolelta on oltu hyvin tyytyväisiä yhteistyöhön Autotalo Hartikaisen kanssa. Kumppanuus on tähän asti osoittanut toimivuutensa.

–On hienoa, että pitkä yhteistyömme jatkuu myös tulevalla kaudella. Autotalo Hartikaisen kanssa on ollut mukava tehdä yhteistyötä, sillä molemmilla osapuolilla on aito halu kehittää toimintaa eteenpäin. Olemme saaneet yhteistyövuosien aikana monia mielenkiintoisia sisältöjä aikaiseksi tukemaan kumppanuutta, jotka ovat edistäneet ja vahvistaneet molempien toimintaa, näki Joensuun Mailan kumppanimyyjä Konsta Kettunen.

Autotalo Hartikaisen verkkosivut