Irtolippujen hinnat kaudella 2019 – kausikortteja myyty yli 700!

Hallitseva Suomen mestari Joensuun Maila avaa kautensa kotimassa 9.5. huippuottelulla Vimpelin Vetoa vastaan!

Kevät tekee tuloaan ja virittäytyminen pesiskesään on kovassa vauhdissa. Irtoliput ensimmäiseen kotiotteluun tulevat myyntiin huhtikuun 9. päivä. Irtolippujen hinnoissa ei ole merkittäviä muutoksia kesän 2018 runkosarjaan verrattuna.

Irtolippujen hinnat kaudella 2019:

Kausikortteja myyty yli 700 kappaletta!

Joensuun Mailan kausikorttimyynti on sujunut vauhdikkaasti ja kortteja on myyty yli 700 kappaletta. Kausikortti on kannattava valinta, sillä kausikorttilaisena voit käydä katsomassa kaikki Joensuun Mailan kotiottelut aina viimeiseen mahdolliseen pudotuspeliotteluun saakka. Lisäksi kausikortin omistajana säästät selvää rahaa ja oma paikkasi odottaa sinua jokaisessa kotiottelussa Kerubi Stadionilla. Varmista oma paikkasi koko kesäksi ja tilaa kausikorttisi tästä!

Lapset -50% kaikista katsomonosista.

Kaksi tapaa lunastaa kausikortti

Tästä pääset kausikorttikauppaan varaamaan itsellesi parhaat paikat Kerubi Stadionilta Ticketmasterin verkkosivujen kautta. Huom! Valitse verkkokauppatilauksen jälkeen toimitustavaksi 0€ toimitus, jolloin kortin voi noutaa toimistolta tai postitamme sen sinulle.

Toinen vaihtoehto on käydä lunastamassa kausikorttipaikka Joensuun Mailan toimiston kautta. Joensuun Mailan toimisto palvelee osoitteessa Kuurnankatu 7, 80100 Joensuu. Toimisto on avoinna arkisin klo 10-15.