IPV vieraaksi torstain perhepeliin!

Joensuun Maila jatkaa Superpesiksen runkosarjaa torstaina, kun Imatran Pallo-Veikot saapuu vieraaksi Kerubi Stadionille.

Joensuun Maila järjestää torstaina ensimmäistä kertaa teemaottelun, jossa keskeisessä osassa ovat perheet ja erityisesti perheiden pienimmät jäsenet. Ottelutapahtumaan on järjestetty lapsille mm. pomppulinna, poniajelua, ongintaa ja pesispiste.

Torstai-illan hellepeliin kotijoukkue Joensuun Maila pääsee lähtemään voitto allaan, kun Vimpelin Veto kaatui sunnuntaina Saarikentällä numeroin 1-2 (3-4, 2-1, 0-0, 1-2). JoMan peli on parantunut kesän mittaan ja tällä hetkellä joensuulaiset porskuttavat seitsemän ottelun voittoputkessa. Torstaina on edessä kuitenkin jälleen uusi koitos, jossa ei vanhoja muistella.

–Torstain otteluun valmistaudutaan totta kai huolellisesti. Edellisen ottelun jälkeen olemme käyneet peliä kehittäviä asioita läpi ja niitä pyritään IPV- ottelussa tuomaan kehiin ja niiden onnistumista seurataan, kommentoi Aleksi Rautiainen.

Imatralaisten alkukausi on ollut hyvin vaihteleva. Ajoittain joukkue napsii voittoja mallikkaasti, mutta pistemenetyksiä omille päävastustajille on tullut. Tästä hyvänä esimerkkinä viikon takainen ottelu Alajärvellä, jossa imatralaiset ottivat avausjaksolta 5-0- voiton, mutta tämän jälkeen sisäpeli meni sekaisin ja Alajärvi vei toisen jakson, sekä supervuoroparin numeroin 1-0 ja kaksi sarjapistettä jäi Alajärvelle.

–IPV on potentiaalinen vastustaja ja kevätkierroksella otimme Imatralla turpaan. Heillä peli on vähän ailahdellut, kun välillä kulkee hyvin ja välillä sitten taas huonommin. Tiukka kamppailu on varmasti luvassa, kun kentällä on hyviä pelaajia molemmin puolin, jatkoi Rautiainen.

Joensuun Maila sai viime perjantaina hyviä uutisia sairastulvalta, kun Konsta Kettunen pääsi kahden kuukauden tauon jälkeen tositoimiin. Mies on ollut vakuuttava ulkopelissä omalla tontillaan, mutta sisäpeli antaa odottaa vielä. Kettunen on pelannut kahdessa ottelussa numerolla yhdeksän.

–Torstain ottelussa kannattaa ehdottomasti seurata Kettusta. Mies on päässyt pidemmän tauon jälkeen taas kehiin ja luutii varsinkin ulkopelissä jälleen sellaisella ”kettusmaisella” itseluottamuksella. Hienosti on startannut pelit tauon jälkeen miehellä, päätti Rautiainen.

Perheottelun lipunmyynti ja tapahtuma-alue aukeaa klo 17.00. Ottelu Joensuun Mailan ja IPV:n välillä käynnistyy klo 18.00. Perheotteluun on räätälöity omat lippupaketit (2+2=20€ & 1+1=10€). Lippupaketit ja normaalit irtoliput voit ostaa ennakkoon Ticketmasterin verkkokaupasta. Lippupaketit ovat myynnissä myös Kerubi Stadionin lipunmyynnissä klo 17.00 alkaen.

Tätä tunnelmaa luvassa Kerubi Stadionilla!