Halli-SM jatkuu Joensuu Areenassa viikonloppuna – Lue infopaketti tästä!

Halli-SM- alkusarja jatkuu viikonloppuna Joensuu Areenassa!

Joensuun Mailan taival halli-SM- alkusarjassa jatkuu viikonloppuna otteluilla Kiteen Palloa ja Imatran Pallo-Veikkoja vastaan. JoMa pelaa perjantaina paikallisottelun KiPaa vastaan perjantaina 21.2. klo 18 ja sunnuntaina 23.2. joensuulaiset kohtaa IPV:n klo 16.00. Kiteen Pallo ja Siilinjärven Pesis pelaavat lauantaina 22.2. areenassa keskinäisen alkusarjan kamppailun klo 18.00 alkaen.

Liput ennakkoon:

Viikonlopun otteluihin myydään lippuja ennakkoon Joensuun Mailan toimistolla (Kuurnankatu 7, 80100 Joensuu, klo 10-15) arkisin klo 10-15. Ennakkomyynnillä halutaan välttää mahdollisia ruuhkia ennen ottelua Areenan lipunmyynnissä. Lippu yhteen otteluun maksaa 5€ (alle 12-vuotiaat veloituksetta / yli 75-vuotiaille ilmaisen sisäänpääsyn tarjoaa Suomen Seniorikodit). Kauden 2020 kausikorttilaisille on vapaa pääsy otteluihin.

Liput ovelta:

Pääsylippujen myynti areenan lipunmyynnissä alkaa tunti ennen ottelun alkua. Liput ovelta 5€. Lauantaina pelattavaan Kiteen Pallon ja Siilinjärven Pesiksen väliseen otteluun pääsee vain irtolipulla. Kausikortit eivät tässä ottelussa ole siis käytössä.

Kausikortit:

Kauden 2020 kausikortilla Joensuun Mailan otteluihin on vapaa pääsy. Jos et ole vielä saanut korttiasi, niin ei hätää. Ovelle on järjestetty nimilista kaikista kausikortin ensi kaudelle lunastaneista. Jos olet varannut paikkasi, mutta et ole korttiasi vielä saanut tai maksanut, niin kortin voi käydä tällä viikolla Joensuun Mailan toimistolta. Jos et kerkeä viikolla käymään toimistolla, niin kausikorttimyynti ja korttien nouto palvelee molemmissa ottelutapahtumissa.

Katsomopaikat:

Halliotteluissa ei ole numeroituja istumapaikkoja. Hallissa voi istua kaikilla vapailla istumapaikoilla vapaasti riippumatta siitä tuletko tapahtumaan irtolipulla tai kausikortilla. Otteluihin saapuu muutamia ryhmiä, joiden paikat on merkattu varatuksi. Huomioithan nämä istumapaikkaasi valitessa.

Kioskit:

Joensuun Mailan junioreiden järjestämät kioskit palvelevat kummassakin ottelussa Areenan ylätasanteella. Kioskitarjonnasta löytyy suolaista ja makeaa syömistä kahvin, teen ja virvokkeiden lisäksi.

Fanituotteet:

Molemmissa otteluissa paikalla on JoMan fanituotepiste, josta voit hankkia tuoreimpia fanituotteita!

Maksutavat:

Halli-SM- otteluissa irtoliput, kausikortit, kioski- ja fanituotteet voit maksaa kaikilla yleisimmillä maksukorteilla tai käteisellä.

Lämpimästi tervetuloa nauttimaan hallipesiksestä ja kannustamaan Joensuun Maila kohti lopputurnauspaikkaa!