Ensi kauden pelinjohtoon muutoksia

Joensuun Mailan pelinjohto vaihtuu kaudelle 2020. Juhani Lehtimäki jättää pelinjohtajan paikan kuluvan kauden päätteeksi siviilityön muutosten johdosta.

Juhani Lehtimäki on toiminut Joensuun Mailan organisaatiossa kaudet 2017 ja 2018 kakkospelinjohtajana ja kauden 2019 pelinjohtajana. Mies on tehnyt päätöksen siirtyä sivuun ja keskittyä muihin asioihin.

–Mahtava kolme vuoden projekti tämä on itselleni ollut. Kun kolme vuotta on kulkenut Keski-Suomesta Joensuuhun ja takaisin, niin se on äärettömän kuormittavaa. Kohdallani siviilielämän työkuviot muuttuvat, joten tämä kahden työn yhdistämisen jatkaminen ei ole enää järkevää ja realistista, kommentoi Lehtimäki.

–Superpesisjoukkueessa pelinjohtajana toimiminen on äärimmäisen intensiivistä, joten haluan kiittää kotiväkeä, että olen saanut olla tässä mukana tämän hienon kolmen vuoden ajan. Nyt on aika vetää happea ja tehdä muutakin.

–Tänä vuonna on ollut pelillisiä haasteita, mutta nyt homma on lähdössä hyvin tulille ja kovasti teemme tämän kauden loppuun saakka töitä, päätti Lehtimäki.

Joensuun Mailalla alkaa kuluvan kauden päätteeksi uusi kahden vuoden projekti, johon on tavoitteena sitouttaa niin runkopelaajat, kuin myös valmennusryhmä projektin ajaksi.

–Lehtimäen muuttuneiden työkuvioiden johdosta kartoitamme ja rakennamme uutta valmennusryhmää. Seura on ollut tyytyväinen Lehtimäen kolmen vuoden jaksoon Joensuun Mailassa. Seuralla on täysi luotto ja tuki nykyiselle valmennusryhmälle loppukauden osalta, kommentoi Joensuun Mailan toimitusjohtaja Jonne Kemppainen.

–Tulemme tiedottamaan jatkosopimuksista ja tulevasta valmennusryhmästä sitten, kun saamme sopimukset valmiiksi, päätti Kemppainen.